FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - PANDURII 1-3

Sacrificaţi » Trei titulari ai turului de la Dinamo au fost scoşi din lot şi vor pleca din vară

Ștefan Bărboianu a fost criticat de Daniel Stanciu după meciul cu Tîrgu Mureș
Ștefan Bărboianu a fost criticat de Daniel Stanciu după meciul cu Tîrgu Mureș

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 21:25

Titulari ai turului, Traian Marc, Bărboianu şi Alexe au fost scoşi ieri în afara lotului pentru confruntarea cu Pandurii, iar din vară se vor despărţi de Dinamo.

Mihai Teja a şocat înainte de meci: trei dintre titularii toamnei, Traian Marc, Ştefan Bărboianu şi Marius Alexe, n-au prins lotul de 18! Informaţia oferită de gsp.ro în exclusivitate la prînz a fost confirmată aseară, cei trei fiind doar spectatori.

Portarul care a contribuit decisiv la calificarea "cîinilor" în semifinalele Cupei Ligii nu mai este în graţiile dinamoviştilor, din titular fără concurent a fost scos din lotul roş-albilor aseară, rămînînd fără vreun meci în 2015. Bărboianu a fost criticat după eşecul de la Tîrgu Mureş de către Daniel Stanciu, iar Alexe n-a avut prestaţii foarte bune în startul primăverii. Toţi trei au fost ţinuţi în cantonament marţi noapte şi anunţaţi de-abia ieri dimineaţă de decizia luată. Cei trei ar putea să se despartă de "haită" la vară.

În schimb, Nedelcearu a revenit în echipa de start, fiind refăcut mai repede după accidentarea din meciul cu U Cluj (3-0). Fundaşul a fost forţat după o microleziune fibrilară, aceasta şi fiindcă Durimel este gripat. De aceea Andrei Marc a fost reţinut pe bancă, deşi este în urmă cu pregătirea.

"Faptul că Mihai Teja a oprit 18 jucători în lot, iar cei care nu au rămas sînt supăraţi, este ceva normal în fotbal. Orice jucător, mai ales unul de la Dinamo, vrea să joace, e nemulţumit să stea în tribună" (Daniel Stanciu, manager general Dinamo)

"Nu sînt eu antrenor să decid lotul, iar jucătorii n-au cum să-mi ceară explicaţii că nu sînt în echipă. Sincer, nu ştiu de ce Bărboianu n-a fost oprit în lot. Aşa, de ce Fai n-a fost în echipă la Tîrgu Mureş, după ce-a fost în echipa etapei în GSP cu o rundă înainte?! Tehnicianul decide" (Daniel Stanciu, manager general Dinamo)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Cordoş, fluierat
Andrei Cordoş a plecat de la Dinamo, fiind împins de către conducători să facă acest pas, chiar înainte de startul sezonului, iar fanii nu l-au iertat pe cel pe care-l aplaudau în 2014. Spectatorii l-au apostrofat pe fundaşul Pandurilor în mai multe momente ale întîlnirii.

Roman a scăpat de "roşu", dar s-a accidentat
Mihai Roman a avut o intrare tare la Naumovski, după o lovitură liberă, iar dinamoviştii au cerut insistent al doilea cartonaş galben la atacant. "Centralul" Găman a părut, iniţial, indecis, însă, în cele din urmă, n-a acordat nici un avertisment. Lovit la coaste, vîrful a fost schimbat imediat, în minutul 34, cu Matulevicius.

Fai, gafeur
Înlocuitorul lui Bărboianu, aseară, camerunezul Fai a făcut o greşeală imensă, faultîndu-l pe Răduţ la penalty-ul din care Matulevicius a deschis scorul. Africanul şi-a pus mîinile în cap, adversarul de-abia intrase în careu, iar colegii lui n-au protestat. Supărat, Teja l-a schimbat la cîteva minute după fază, cu Rotariu (68).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
sorin.pch
sorin.pch  •  12 Martie 2015, 09:46

nu ca sunteti incrEdibili, pana acum scriati ca dinamo nu are un lot numeros, ca mereu va fi acelasi prim 11, ca dinamo nu are banca de rezerve, acum cand au venit 11 jucatori si unii nu mai prind lotul, scieti ca au fost EXCLUSI din lot. sunteti FANTASTICI :)))

luc11
luc11  •  11 Martie 2015, 18:07

Marc merita o sansa dupa gafele facute de Naumovski la Tg. Mures, mai ales ca s-a mers pe ideea : cine greseste plateste cu postul de titular...mi se pare mai concentrat mai ales 1 contra 1 cu atacantii...jucatorii au valori apropiate, in afara de Durimel si de dezordonatul de Fai, din pacate aproape toti nu prea au valoare de Dinamo, ar trebui dati toti afara...in schimb cu un antrenor f bun si 1-2 jucatori cu valoare peste lotul actual s-ar putea forma o echipa gen Urziceni, care prin forta grupului, sa se bata la titlu..Teja a fost adus de Stanciu cam cu forta si Negoita i-a aratat acestuia cine este seful...

bamse1901
bamse1901  •  11 Martie 2015, 11:26

Rotariu, Matei si alti cativa nu prea au ce cauta pe acolo, insa la acestia 2 li se va da credit desi nu merita

Vezi toate comentariile (11)
Comentează