FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

VIDEO+FOTO Vai de capul lor! "Câinii" au fost umiliți de Chiajna în semifinalele Cupei » 3 goluri cu capul

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2016 00:00

Părea doar o formalitate. Dinamo a bătut-o pe Chiajna pe unde a prins-o în acest sezon, în care ilfovenii, cu un munte de griji să nu alunece din primul eşalon, au prins totuşi o semifinală de Cupa Ligii.

În lipsa lui Puljici, accidentat, centrul defensivei "câinilor" Marc - Mevlja nici n-a apucat să se aşeze în teren şi era deja 1-0 pentru Chiajna. A marcat, pentru prima dată din acţiune, Artem Milevski, după o reprezentaţie aeriană pe ruta Bucurică - Pena, la care apărarea dinamovistă a fost doar spectatoare.

Click aici pentru VIDEO!

Artem răstoarnă balanţa

Alb-roşiii, cu multe noutăţi faţă de ultima remiză din campionat, cu Steaua, au dominat jocul, dar în faţa unei echipe care s-a închis ermetic, n-au avut decât varianta şuturilor de la distanţă. Ori slabe, marca Nedelcearu sau Bartalsstovu, ori aiurea, precum Olteanu sau Anton. Pe contre, Chiajna a mizat pe mişcările feline ale lui Milevski. Se mişcă ucraineanul mai greu, ca din altă eră, dar cînd pune piciorul pe minge, se simte clasa. Că Dinamo s-a chinuit o dovedeşte faptul că abia în minutul 42 Gnohere a avut prima ocazie să tragă. A irosit-o însă.

După pauză, Rednic schimbă. Bicfalvi şi Rotariu intră să întoarcă soarta meciului. Dar nu se întâmplă nimic spectaculos. Ba nu, e iar panică în careul lui Râmniceanu. După un corner eronat acordat de arbitru gazdelor, Milevski l-a devansat, tot în aer, pe Marc, iar Obodo a venit prompt la întâlnirea de 2-0. Te freci la ochi şi nu-ţi vine să crezi. Dar tabela te ciupeşte. E real!

Dinamo atacă, dar orbeşte, tirul e dereglat total, nimic nu iese. Tot Chiajna e aproape de gol, dar Pena nu nimereşte păianjenul. "Câini" nu mai au timp, se aruncă iar în careul lui Bălgrădean. Niasse scoate la sacrificiu un şut centrare rătăcit al lui Rotariu, dar cam atât.

Minutele se scurg, la fel şi energia băieţilor lui Rednic, care se agită inutil pe margine. Marc are cea mai mare ocazie a lui Dinamo abia în minutul 87!, dar voleul lui ajunge cuminte în braţele lui "Pufi". Iar pe contraatac, Purece centrează perfect, iar Pena, tot din aeriană, face 3-0. Scor de neprezentare şi o favorită certă la finală:Chiajna!

caseta

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (34)
alexpescaru
alexpescaru  •  12 Martie 2016, 19:34
Postat de alexpescaru pe 12 Martie 2016, 19:29

Vai de capul lor ? Vai de capul vostru de milogi, care nu vă puteți exprima obiectiv, ci numai cu expresii golănești, cu care vreți să impresionați conducătorii cu studii de Drepți la Academia Jilava ai echipei ***.

Ce reguli nu respectă comentariul meu ? *** Și ștergeți mai multe cuvinte, ca să nu pară că vă deranjează că vă spun cine sunteți. Parcă nu știe toată lumea ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  12 Martie 2016, 19:29

Vai de capul lor ? Vai de capul vostru de milogi, care nu vă puteți exprima obiectiv, ci numai cu expresii golănești, cu care vreți să impresionați conducătorii cu studii de Drepți la Academia Jilava ai echipei ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  11 Martie 2016, 14:40
Postat de zecs93 pe 11 Martie 2016, 14:17

Mama ce mare petrecere se face ca am pierdut un meci contra chiajnei din cauza arbitrilor si nu ca echipa chiajna a fost mai buna !!! Daca veti vedea caseta meciului o sa vedeti ca lui Dinamo i s-a refuzat un penalty mai clar decat lumina soarelui cand Niasse il tranteste pe Marc ca la luptele greco-romane !!! Golu 2 al lor a fost dintr-un corner inventat care normal trebuia sa fie repunere din coltu careului mic pentru portaru nostru, iar golu 3 a fost dat in urma unui offside grosolan dar deh, ne-am obisnuit, Dinamo nu mai asa putea fi oprita ( cu arbitrii), va cred si eu fcspistilor ca dupa 3 luni de frustrare in care ati vazut 13 victorii consecutive ale lui Dinamo acuma la prima infrangere ati erupt toti ca un vulcan Hawaian !!!

incearca sa nu fii penibil, dinamo nu a jucat nimic

Vezi toate comentariile (34)
Comentează