FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - DINAMO 0-2

VIDEO+FOTO Zece » Dinamo a continuat seria meciurilor fără înfrîngere și la Severin, 2-0 cu Pandurii, și s-a calificat în sferturile Cupei Ligii

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2015 00:00

Dinamo a ajuns la 5 victorii şi 5 remize în acest sezon, după victoria cu Pandurii, 2-0.

Prima victorie a "cîinilor" în deplasare în acest sezon, primul succes din 2015 cu Pandurii după trei eşecuri şi-o remiză. Gorjenii au fost trădaţi din interior, de tontogolul lui Filipetto.

A plouat şi a plouat la Severin. Lîngă Dunăre a fost o seară friguroasă, de toamnă, iar spectacolul de pe iarba udă a afectat display-ul celor două echipe. În prima repriză, Dinamo a dat senzaţia că poate ţine de minge, că poate duce pericolul spre buturile lui Stanca, însă jocul s-a curmat nemilos fără a-i speria pe panduri.

Click aici pentru VIDEO!

După prima jumătate de oră au apărut cu adevărat ocaziile de fotbal. Fai şi Iustin Popescu, în două rînduri, au blocat şuturi sănătoase ale elevilor lui Edi Iordănescu. Nicoară şi Răduţ l-au făcut să se afirme pe goal-keeperul aflat în premieră între buturile "cîinilor", într-un meci oficial. Roş-albii au avut doar tentative, Gavrilă, Essombe, Steliano Filip sau Vojnovici, însă Mircea Rednic a fost aproape să dea cu basca de pămînt, de nervi.

Treziţi la realitate

După o fază construită în dreapta de Gavrilă, apoi în stînga de Palici, Steliano Filip (53) a reuşit un "gol turcesc", dintr-o superpoziţie, cea mai mare ocazie pînă la acel minut. Pandurii au picat în nici trei minute.

Cădere totală, iar tontogolul lui Filipetto (62) a fost picătura ce-a îngropat speranţele gazdelor. Iustin Popescu, da, chiar portarul dinamovist!, a degajat, puternic, fundaşul Pandurilor nu s-a informat unde e Stanca şi a înscris un autogol stupid. Înainte, Palici (59) deschisese drumul victoriei printr-o reuşită muncită. Steliano Filip (66) ar fi putut închide jocul, dar a vrut să fie prea tehnic.

După cîtă bătaie au mîncat "cîinii" de la Pandurii, numai în 2015, Dinamo s-a răzbunat tot în Cupa Ligii, de unde trupa lui Edi Iordănescu o eliminase în primăvară în semifinalele competiţiei. Rednic şi băieţii săi merg ceas, fără eşec în noua ediţie. Au muncit aseară doar cît a trebuit pentru un succes rece, dar eficient.

7 victoriiplus 6 remize și un singur eșec are Rednic pe banca lui Dinamo, în al treilea său mandat

8 aniau trecut de la precedenta victorie a "cîinilor" pe terenul Pandurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Septembrie 2015, 00:59

Apostole, te rog de ani de zile : nu vrei sa tre ”transferi” la alta echipa ? Lasa-ne omule ca ne-am saturat de stilul tau asa zis ironic, de fapt josnic si nesimtit !

zecs93
zecs93  •  11 Septembrie 2015, 17:53
Postat de mariuss72 pe 11 Septembrie 2015, 10:09

Mai e mult de lucru, hai sa nu ne imbatam cu apa. Echipa e pe drumul bun, clubul se aseaza realist si profesionist, exista un spirit pozitiv, transferurile au fost bune si pe bani putini, astea's lucruri evidente. Dar nu trebuie sa ne infatuam, trebuie sa sustinem si sa ne tratam adversarii cu respect si atentie. Hai Dinamo!

pentru tine era commul de mai jos cu ''corect maestre''

zecs93
zecs93  •  11 Septembrie 2015, 17:52
Postat de theodoric pe 11 Septembrie 2015, 12:40

ma refer care sa fie titulari nu rezerve la astia, ca nu facem nimic daca aducem tot ca astia...

Stai linistit, astea adusi au fost asa in limita bugetului de insolventa, dupa ce iesim atunci NEGOITA va investi in adevaratu sens, chiar el a spuso nu o zic eu !!! Deci va dati seama ce vom aduce daca astea au mers bine in limita restrictiilor !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează