FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ACS POLI TIMIȘOARA - VIITORUL 2-1

VIDEO Rîmniceanu a rămas inert pe gazon, la meciul dintre Timișoara și Viitorul » Care este starea portarului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 23:39

Portarul Viitorului, Victor Rîmniceanu, a rămas inconștient pe gazon în urma unui duel în careu și a fost transportat de urgență la spital.

În minutul 28, la scorul de 1-1, goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a fost lovit cu cotul de Bocșa și a rămas întins pe gazon. Medicii au intervenit și i-au acordat îngrijiri pe teren, dar jucătorul a fost transportat de urgență la spital.

Vezi AICI accidentarea lui Rîmniceanu

Conform Dolce Sport, Rîmniceanu a suferit o comoție cerebrală și va rămâne internat în spital în această noapte, pentru ca medicii să se asigure că este în afara oricărui pericol.

Viitorul a pierdut meciul cu ACS Poli, scor 1-2 și a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Ligii.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
983732924972315
Soos Vilmos  •  11 August 2016, 14:34

A devenit o moda ca materialele publicate ( nu numai de gsp) sa nu fie semnate,asta probabil pentru a nu dezvalui cine este agramatul ( sau agramata) care scrie ( !!!) cite o incropeala de articol.

mal.
mal.  •  11 August 2016, 08:55

Tot mai mare, pe zi ce trece, distracția cu cititul hazetei! Râmniceanu a fost „inert” (conform titlului din prima pagina), apoi, un pic mai jos a fost „inconștient” și... pe parcursul „articolului” a fost „întins”! Nevoia de a scrie cu orice preț! Cred că și autorul a rămas „inert” când și-a citit lucrarea, numai așa se explică faptul că opera a rămas nesemnată!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează