FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

5 lucruri de care trebuie să ții cont dacă mergi pe stadion la Steaua - Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 11:28

Steaua și Dinamo se vor întâlni în această seară, de la ora 21:30, în returul semifinalelor Cupei României, pe Arena Națională. Meciul se anunță a fi unul care pe care ținând cont că în tur scorul a fost 0-0.

1. ACOPERIȘUL TRAS DIN CAUZA VREMII

Temperatura de la ora meciului se anunță a fi în jurul a 10 grade Celsius, iar șansele de ploaie vor fi de 90%. De aceea, organizatorii au decis să tragă acoperișul Arenei Naționale până după terminarea jocului.

2. BILETE

Biletele pentru suporterii Stelei se mai pot cumpăra până în această seară la ora 20:30. Cel mai ieftin tichet costă 15 lei la peluză, în timp ce la tribuna I poate ajunge și la 150 de lei. În tabăra dinamovistă au mai rămas în jur de 1.000 de bilete nevândute. La ora meciului se așteaptă ca pe Arena Națională să fie în jur de 25.000 de suporteri.

3. TRANSPORT PRELUNGIT

Pentru a veni în sprijinul celor aproximativ 25.000 de suporteri care vor merge pe Arena Națională, Metrorex a decis să prelungească programul metrourilor cu două ore în această seară. Ultimele trenuri vor pleca de la capăt la ora 1:00 pe liniile M1, M2 și M3, iar pe linia M4 ultimul tren va fi la ora 1:45. RATB va restricționa traficul rutier pe Strada Vatra Luminoasă, tronsonul cuprins între Str. Tony Bulandra și Bd. Pierre de Coubertin.

4. CE NU AI VOIE SĂ FACI

Suporterii nu vor fi lăsați să fumeze în interiorul stadionului, însă li se vor pune la dispoziție locuri special amenajate. Lucrul inedit este că fumătorii au la dispoziție și varianta de a merge în curtea interioară a Arenei Naționale, iar pentru a putea reveni în stadion li se vor da brățări speciale.

5. PESTE 750 DE JANDARMI

Siguranța suporterilor va fi asigurată la derby-ul de diseară de nu mai puțin de 750 de jandarmi. În interiorul stadionului își vor face apariția și stewarzii angajați de organizator.

Meciul dintre Steaua și Dinamo se joacă azi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, returul semifinalei Cupei României. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Citește și

Pariori.ro: Cota zilei vine de la Derby de România » 2.10 pentru un pariu surpriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează