FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFC HERMANNSTADT - FCSB 3-0

AFC Hermannstadt - FCSB 3-0 // Sibienii iau în râs FCSB: "Puteam să le dăm 4-0, 5-0"

Foto: Sportpictures.eu
Foto: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2018 17:22

Bogdan Rusu, autor a două goluri în victoria obținută de Hermannstadt în "sferturile" Cupei României în fața celor de la FCSB, scor 3-0, spune că echipa sa putea câștiga mult mai categoric.

"Cred că a fost mai multă dorință din partea noastră. Ei au venit relaxați și de aceea am putut să câștigăm. Noi știam că au puncte slabe în apărare, că nu au viteză fundașii lor și am jucat pe contraatac. Puteam să le dăm și 4-0, și 5-0", a declarat  Bogdan Rusu la TV Telekom Sport.

Celălalt marcator al sibienilor, Ștefan Blănaru, l-a completat pe colegul său:

"Am avut determinare, atitudine și cred că ne-am adaptat mai bine la acest teren, la condiții. Și aseară noi voiam să jucăm, dar terenul a fost impracticabil. Ne-am concentrat 300 la sută, am jucat cu cea mai bună echipă din România, ați văzut ce buget au. Noi avem obiectiv promovarea, dar putem să sperăm să câștigăm Cupa".

Citește și: AFC Hermannstadt - FCSB 3-0// Budescu trage un semnal de alarmă după înfrângerea categorică din Cupă: "A fost rușinos"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  01 Martie 2018, 19:48

Bine, daca puteati le deadeati! Asa si Becali putea sa fie destept dar e prost de bubuie! Sa te bucuri ca ai batut o clona a unei echipe de Liga a 4-a inseamna ca esti vai de mama ta! Gata, s-a terminat parodia, vedeti ca vin echipele adevarate acum, nu echipe incropite de un cioban care nici sa mulga oile nu stie! Practic Becalica e un fel de Trump, nu se pricepe la nimic, e prostvan dar are noroc de da pe afara!

lustaria
lustaria  •  01 Martie 2018, 19:11

Ma intreb , oare *** nu mai posteaza ceva pe facebook ? Ceva referitor la bugetul si vaaloarea de piatza a celor de la fcsb in comparatie cu jucatorii Sibiului. Sau ceva despre Dinamo,acolo il doare cel mai mult!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  01 Martie 2018, 18:21

pai si n au pe cine sa ia in ris?mai bine stateau acasa ca tot 3 0 iera si nu mai ridea lumea la televizor ca la un film de comedie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează