FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA

Am tras linie după FCM Baia Mare - Steaua » 4 concluzii dure despre jocul roș-albaștrilor

Articol de - Publicat vineri, 30 octombrie 2015 15:37

Steaua a trecut cu greu de FCM Baia Mare, 4-1 după penalty-uri, la capătul unui meci în care a avut un joc încîlcit, lipsit de viziune și luciditate, iar în multe momente a fost sub adversară. GSP.RO îți prezintă patru concluzii după Steaua - FCM Baia Mare.

Echipa nu are rezerve

În vederea meciului cu CFR Cluj, de duminică, antrenorii Stelei au odihnit mai mulți jucători și s-au bazat pe mai multe rezerve și fotbalști care au evoluat mai puțin.

Tahar, Carp și Cojocaru, titulari, alături de Rîpă și Filip, intrați pe parcurs, nu au impresionat, demonstrînd încă o dată că Steaua are un lot subțire și este nevoie de transferuri puternice pentru a avea un lot mai valoros și pentru a emite pretenții la cele trei trofee interne.

Cojocaru nu poate fi titular

Tînărul portar a început ca titular acest sezon, dar a pierdut echipa, în detrimentul lui Niță. În meciul de aseară, Cojocaru a avut intervenții nesigure și gafa din minutul 106, cînd a scăpat mingea, putea să îi coste pe steliști.

După evoluția de aseară, portarul a demonstrat că încă nu este pregătit să fie om de bază în formația lui Rădoi și că mai are de învățat pînă să redevină titular.

4a fost nota primită de Cojocaru din partea Gazetei Sporturilor

Tinerii nu confirmă

În meciul de aseară, în prima echipă a Stelei ș-au făcut apariția mai mulți tineri. Cojocaru, 20 de ani, Carp, 22 de ani, Tîrnovan, 20 de ani, au fost titulari, iar Vlad Mihalcea, 17 ani, a intrat în minutul 60.

Antrenorii Stelei au declarat de mai multe ori că vor să folosească cît mai mulți tineri, dar în meciul de aseară, cei care au jucat, au dezamăgit. Cojocaru a fost ezitant și a gafat de cîteva ori, Carp și Tîrnovan au făcut multe greșeli și au fost depășiți în dese rînduri, iar Mihalcea nu a adus un plus în jocul ofensiv al echipei.

Lipsă de inspirație din partea staff-ului

Dumitru Dumitriu, Nicolae Dică și Mirel Rădoi nu au avut nici o reacție la jocul bun făcut de Baia Mare. Cei trei nu au modificat tactica pe parcursul meciului, pentru a face față adversarilor, iar schimbările nu au adus nici un plus.

În plus, pe finalul jocului, cînd Steaua avea nevoie de golul victorie, Adi Popa a fost înlocuit cu Filip, un mijlocaș defensiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
sexilian
sexilian  •  30 Octombrie 2015, 18:26

RASURI federale

randoom_._
randoom_._  •  30 Octombrie 2015, 17:50
Postat de aly_dinamo pe 30 Octombrie 2015, 17:22

Roata se invarte baieti. Uni incep sa cada, altii deja au inceput sa se ridice. Nu disperati :D.

acuma, sincer, faptul ca la prima datorie intrati direct in faliment nu-i un lucru prea bun pentru voi. ori baga *** bani si exista risc de peste 99% sa intrati direct in faliment,ori nu baga bani si ramaneti mediocri ca pana acuma. din 2 una. ori faliment la dinamo. ori mediocrii in continuare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legendavisinie
legendavisinie  •  30 Octombrie 2015, 17:41

E superba galeria fcsbistilor, invizibila, ca-n totdeauna :))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează