FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MÎINE, 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Amintiri urîte pentru Steaua cu Marius Avram: 3 partide DE COŞMAR pentru stelişti cu el la centru!

Marius Avram
Marius Avram

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 24 mai 2011 20:57

Steaua a fost arbitrată de 8 ori pînă acum de Marius Avram, cel care a fost delegat la finala Cupei ce se va disputa mîine, la Braşov, de la ora 21:15, liveTEXT pe GSP.RO. Roş-albaştrii au obţinut doar 4 victorii în aceste 8 partide, avînd amintiri destul de urîte de la meciurile în care au fost fluieraţi de fiul preşedintelui CCA.

1. Steaua - CS Otopeni 1-1 (octombrie 2008)
Steaua nu lua în calcul decît varianta victoriei în partida cu modesta CS Otopeni, dar a terminat meciul prin a se bucura de o egalare venită în prelungiri de la Kapetanos. După ce s-au mulţumit să se apere o partidă întreagă, oaspeţii au punctat surprinzător prin fostul rapidist Vali Negru, in minutul 87, dovedindu-se a fi o nucă tare pentru o echipă roş-albastră lipsită de orice fel de inspiraţie. La finalul acelei stagiuni, Otopeniul a retrogradat în liga secundă.

2. Rapid - Steaua 5-1 (aprilie 2010)
Steaua a suferit o corecţie severă în Giuleşti în urmă cu un an, cînd Rapidul pur şi simplu a călcat în picioare echipa lui Mihai Stoichiţă. Steaua nu mai primise 4 goluri într-o repriză de nu mai puţin de 11 ani, iar în 45 de minute, Ioniţă (2), Cesinha şi Marius Constantin şi-au umilit rivalii din Ghencea. Marius Avram a acordat atunci două lovituri de la 11 metri, cîte una de fiecare parte, ambele transformate. Pentru Steaua marca atunci Pantelis Kapetanos, care a egalat la 1 în minutul 15. Din echipa de atunci a Stelei, doar 4 jucători ar putea intra în finala cu Dinamo: Tătăruşanu, Emeghara, Nicoliţă şi Cristi Tănase.

3. Dinamo - Steaua 2-1 (octombrie 2010)
Bogdan Stancu a deschis balul în Ştefan cel Mare (22'), dar apărarea stelistă a gafat, iar Dinamo a întors rezultatul în doar 5 minute (Adrian Cristea 31' şi Marius Niculae 36' au punctat din două penaltyuri acordate de Avram). Roş-albaştrii au dominat repriza a doua, una în care "cîinii" au renunţat la orice intenţii ofensive, dar oaspeţii au fost incapabili să puncteze, ajutînd-o astfel pe Dinamo să iasă din criză.

Statistica nu pare să ţină însă nici cu Dinamo, în partidele oficiate de Marius Avram: doar 2 victorii în 6 jocuri.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
the.mechanic_sef
the.mechanic_sef  •  25 Mai 2011, 16:10

azi v-a fi altfel.

degx
degx  •  25 Mai 2011, 12:52

pentru suporteri stelisti.. de ce tineti cu steoaia? ca va facut ceausescu echipa pt cupa aia amarata? oo da e foarte frumos:))

redmantovano
redmantovano  •  24 Mai 2011, 23:08
Postat de ockilaaa pe 24 Mai 2011, 22:33

:)) :)) :)) :)) ei nu sunt in stare sa-i bata nici atunci cand arbitrul e corect - daca avram jr va arbitra precum meciul din turul campionatului din groapa - scorul va fi acelasi - adica pentru dinamo.

suferi de strabism?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează