FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Gheorghe Hagi nu e îngrijorat, deși Viitorul poate rămâne fără 3 jucători exponențiali în vară: „Avem alternative, suntem pregătiți să fim mai buni!”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 00:17

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitroului, e conștient că echipa va rămâne fără mai mulți jucător de bază în vară, dar spune că e pregătit să construiască o nouă strategie la echipa care împlinește 10 ani de existență în acest an. 

„Tudor Băluță pleacă la Brighton. Suntem pregătiți pentru sezonul viitor, cred că avem alternative, chiar dacă vor mai pleca din jucătorii de bază.

Vor mai pleca unul, doi, trei, vom vedea. Unul a plecat deja, e semnat (n.r - Tudor Băluță, care s-a înțeles cu Brighton). Va mai pleca încă unul, încă doi, nu știm, vom vedea. Dar noi suntem pregătiți să fim mai buni”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Telekom Sport. 

Mijlocașul Tudor Băluță, 20 de ani, a fost cumpărat de Brighton pentru 2,9 milioane de euro. Ianis Hagi e dorit de mai multe echipe din Spania, în timp ce Denis Drăguș e un alt jucător care ar putea fi asalatat cu oferte în această pauză competițională. 

Într-o declarație anterioară, Hagi vorbise și despre posibilitatea ca fiul său Ianis să părsească Viitorul în vară: 

„Nu știu dacă a fost ultimul meci al lui Ianis Hagi. Premisele sunt că se va transfera, dar vom vedea ce se va întâmpla. Vom judeca ofertele și vom vedea. Eu voi fi în continuare alături de echipă, construim un alt proiect pentru următorii 10 ani. Vrem să facem progrese și să devenim din ce în ce mai buni.”

Vezi și: Gheorghe Hagi, declarații TARI după finala Cupei: totul despre Ianis, Gică Popescu președinte și cum l-a „executat” pe Cojocaru la pauză

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează