FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

ASTRA - VIITORUL 1-2 // Gheorghe Hagi, declarații TARI după finala Cupei: totul despre Ianis, Gică Popescu președinte și cum l-a „executat” pe Cojocaru la pauză

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 23:19

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitorului, a vorbit pe larg despre finala Cupei României câștigată în fața Astrei Giurgiu, scor 2-1. 

„E fericire mare, e bucurie, e un moment bun al nostru. Am devenit iar campioni, am luat iar o cupă foarte bună. Acești jucători au muncit foarte mult și merită acest trofeu. Am avut răbdare, le-am spus jucătorilor și la pauză (nr. când scorul era 0-1) că trebuie să avem răbdare și să construim. Știam că adversarii noștri vor ceda dacă vom menține același ritm. Nu suntem nici noi perfecți, dar bine că am câștigat”, a spus Gică Hagi, la Look Sport. 

...despre decizia de a-l înlocui pe goalkeeper-ul Cojocaru cu Tordai la pauză: „L-am schimbat pe Cojocaru pentru că a fost golul lui. A greșit și așa era logic. Când un portar ia gol pe colțul lui, sunt nemulțumit”.  

Gică Popescu va fi președinte la Viitorul!

...despre Gică Popescu președinte la Viitorul: „Mai avem puțin, sperăm să-l convingem, eu cred că l-am convins. Gică Popescu va fi președintele echipei, adică șeful meu. Voi trece în fișa postului responsabilitățile lui. El trebuie să ia decizia finală. Încercăm să ne organizăm cât mai bine și să fortific cât mai bine Academia”. 

...despre eventuala plecare a lui Ianis Hagi: „Nu știu dacă a fost ultimul meci al lui Ianis Hagi. Premisele sunt că se va transfera, dar vom vedea ce se va întâmpla. Vom judeca ofertele și vom vedea. Eu voi fi în continuare alături de echipă, construim un alt proiect pentru următorii 10 ani. Vrem să facem progrese și să devenim din ce în ce mai buni.”.

...despre șansele Viitorului de a se lupta la titlu: „Avem nevoie de forță mai mare pentru a ne bate la titlu. Eu cunosc foarte bine aceste lucruri, dar e nevoie de timp. De mâine, mă voi gândi la următorii cinci ani, vrem să facem lucruri și mai bune. Vom încerca să facem performanță și pe plan european, vom vedea. Am fost aproape până acum și sper ca în acest an să ne iasă mai bine”. 

„Jucătorii cresc, putem să-i ținem cât putem să-i ținem, apoi ei o iau pe drumul lor” Gheorghe Hagi

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
stelist1986
stelist1986  •  26 Mai 2019, 12:34

Gica Popescu e prea infatuat ca sa aiba rezultate in vreun domeniu. El nu a facut nimic de cand s-a lasat de fotbal, nu a demonstrat nimic, trebuie sa inceapa lucrurile cu modestie, sa fie pregatit sa invete.

adriann_
adriann_  •  26 Mai 2019, 12:32
Postat de sakamoto pe 26 Mai 2019, 11:02

Nu portarul Cojocaru a fost vinovat pt golul marcat de Alibec. Zidul! Subtire, fragil, alcatuit de domnisoare timorate. Nu de barbati curajosi. Ar fi dat orice baietzii, numai sa nu-i loveasca mingea. Au tradat portarul, care a fost scos tzap ispasitor. Ma surprinde ca Hagi-regele-marele antrenor, nu a observat. Cojocaru-vinovat, fara vina. Unul face, altul trage. Si Alibec a tras in minge, cu atita furie de parca voia sa o sparga. A gasit si culuarul ideal. Hai Romania! Romani la vot!

Ahahahahahaah, becalistii deghizati spera ca Hagi sa-l mai tina in poarta pe Cojocaru si la alte meciuri-cheie pentru interesele ciobanului :))) Hagi e de prea mult timp in fotbal ca sa nu inteleaga ca un portar cu experienta lui Cojocaru nu are voie sa ia golul asta pe coltul lui, mai ales cu zidul asezat temeinic pe coltul celalalt.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Mai 2019, 12:05
Postat de Costel Plugariu pe 26 Mai 2019, 09:19

Oricum, nu se poate compara politica clubului Viitorul cu cea a ***-ului lui ***... Primii cresc și formează jucatori tineri pe banda rulantă, ceilalți nu fac nimic doar incearca sa cumpere ce au alții mai valoros !

Macar de ar cumpara ce au altii mai bun ca sa-i ridice si mai sus. Dar nu lrwa..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează