FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - IAȘI

FOTO. Fault sângeros în Cupa României » Petrolul - Iași, întrerupt 4 minute: „E de ROȘU!”

Capturi TV @Digi Sport +6   FOTO
Capturi TV @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 19:58 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 20:15

În minutul 41 al meciului dintre Petrolul și Poli Iași- „optimile” Cupei României -, la 30 de metri de poarta moldovenilor, a avut loc un fault violent. 

Toate detaliile despre Petrolul - Poli Iași, AICI

Constantinescu a jucat mingea în duelul aerian cu Baxevanos, iar ulterior fundașul lui Poli l-a lovit cu capul în plină figură pe mijlocașul Petrolului. Tot grecul a acuzat lovitura. 

Fault sângeros în Petrolul - Poli Iași, „optimile” Cupei României

Baxevanos a părăsit terenul pe targă, conștient, nu înainte de a primi cartonașul galben din partea arbitrului Vidican. Stoperul lui Poli și-a spart arcada și a sângerat câteva secunde bune, până când medicii moldovenilor i-au aplicat un bandaj.

+2 FOTO

Partida a fost întreruptă 4 minute, interval de timp în care și ambulanța a intrat pe gazon. Baxevanos a fost înlocuit de antrenorul Andrei Cristea cu Gaitan.

„Nu există galben pentru astfel de intrări, ele pot să provoace traume! E de roșu”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dan Petrescu, în centrul unui scandal uriaș la Kayserispor! Acuze de blat și contract reziliat: „Mergem la tribunal!”

Dennis Man, avertizat de un fost căpitan al echipei naționale: „Transferul nu înseamnă nimic, dacă se întoarce la FCSB!” + Nu vede România la CM 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1735767466699239
Mike Che  •  10 Februarie 2021, 15:27

E roșu în capul lui Crăciunescu, ăștia se tâmpesc pe an ce trece! Doi jucători sar la cap, urmăresc mingea, nu se dă roșu la așa ceva ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  09 Februarie 2021, 22:01

sunt ,,EXPERTI,, moldo, *** la lovituri nesimtite!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează