FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CRAIOVA

Astra - Craiova. FRF a scos la vânzare biletele pentru finala Cupei României » Prețuri, cum pot fi achiziționate

FRF a scos la vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra și CS Universitatea Craiova.
FRF a scos la vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra și CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 17:08 / Actualizat joi, 20 mai 2021 17:42

FRF a scos la vânzare biletele pentru finala Cupei României, dintre Astra și CS Universitatea Craiova. Meciul va avea loc pe „Ilie Oană”, din Ploiești, și va respecta restricția de 25% din capacitatea arenei.

 • Astra - CS Universitatea Craiova, finala Cupei României, este sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:30.

Finala Cupei României va fi primul meci cu spectatori pe teritoriul României, de la începutul pandemiei de coronavirus. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile din această după-amiază și se vând exclusiv online, pe site-ul oficial bilete.frf.ro. Costul tichetelor este de 30 de lei, la peluze, și 60 de lei, în zona tribunelor. Câte 922 de bilete au fost rezervate pentru fanii celor două combatante. 

Regulile privind vânzarea biletelor, conform frf.ro:

 1. Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.roSpectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.
 2. Se plasează comanda, se aleg locurile dorite din cele disponibile și se completează datele nominale pentru fiecare participant la eveniment. Solicitantul va primi pe e-mail înștiințarea pentru plasarea comenzii și va primi formularul de participare și chestionarul epidemiologic.
 3. Deținătorii de certificate de vaccinare mai vechi de 10 zile de la a doua doză administrată vor încărca aceste documente împreună cu formularul de participare și chestionarul epidemiologic într-un dropbox securizat; validarea documentelor poate dura până la 24 de ore, după care solicitanții vor primi pe e-mail un link pentru efectuarea plății.
 4. Persoanele care vor avea un test RT-PCR negativ efectuat începând cu data 20 mai 2021 pot încărca documentul digital în dropbox-ul securizat, după care vor primi link-ul de plată.
 5. Persoanele care nu au un test RT-PCR și doresc să-l facă, vor putea rezerva biletele și vor avea posibilitatea să încarce rezultatul negativ al testului, în format digital, până vineri, 21 mai, ora 12:00. După încărcarea rezultatului negativ al testului vor primi link-ul de plată și vor putea achiziționa biletele.
 6. Persoanele care doresc să se testeze rapid pentru a fi acceptate pe stadion vor putea să se înscrie în platforma bilete.frf.ro începând de vineri, 21 mai, ora 12:00, și să-și rezerve bilete în limita disponibilității. Ei pot efectua testul rapid antigen începând cu ora 20:30 a zilei de 21 mai și au ca termen de încărcare a rezultatului negativ, în dropbox-ul securizat, ora 15:00 a zilei de sâmbătă, 22 mai. În momentul încărcării vor primi link-ul de plată. Atenție: sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală!
 7. După efectuarea plății, cumpărătorii vor primi biletele în format electronic pe e-mail. Fiecare dintre aceștia trebuie să se prezinte la stadion cu biletul printat sau în format electronic și cu un act de identitate.
 8. Biletele se vor vinde în ordinea solicitării persoanelor care prezintă dovezile medicale necesare. Nu sunt garantate bilete disponibile pentru toate categoriile de persoane.
 9. În cazul achiziționării de 2, 3 sau 4 bilete, solicitantul trebuie să încarce documentele medicale pentru fiecare dintre persoanele care îl însoțesc. Link-ul de plată va fi transmis doar în momentul când toate persoanele din acea comandă vor avea depuse electronic dovezile medicale.
 10. Accesul copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani se face doar pe baza unui rezultatul negativ al unui test.
 11. În cazul copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani, părinții au obligația de a încărca aceleași documente pe care le-au încărcat și pentru ei.
 12. Responsabilitatea autenticității dovezilor medicale revine fiecărui solicitant de bilete. În acest sens va bifa că a luat la cunoștință de implicațiile falsului în declarații și ale zădărnicirii bolilor.
 13. Totodată, solicitantul de bilete își va da acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de autoritățile competente în vederea analizării concluziilor evenimentului test la care a participat.
 14. Conform HG nr. 550 din 14 mai 2021, art. 17, respectarea aplicării măsurilor de access la stadion se urmărește de către Ministerul Afacerilor Interne.
 15. Biletele nu pot fi achiziționate fără consimțământul explicit acordat la punctele 12 și 13. Prin achiziționarea de bilete, persoanele își dau acordul privind Regulamentul de participare FRF.

Protocolul FRF: ce măsuri trebuie să respecte fanii la finala Cupei României

Ce categorii de persoane pot asista le meciuri

 • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
 • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Cum se face accesul spectatorilor pe stadion

 • Pentru procurarea tichetelor de acces este necesară dovada testului negativ, RT-PCR sau rapid, sau a adeverinței de vaccinare cu a doua doză din care să reiasă că au trecut peste 10 zile de la rapel.
 • Toate porțile de acces în interiorul arenei sportive vor fi deschise.
 • Organizatorii vor comunica spectatorilor orele recomandate pentru sosirea la eveniment, precum și poarta de acces recomandată, pentru a minimiza riscul de creare a aglomerației în aceste puncte.
 • De asemenea, vor exista marcaje care să ajute persoanele să păstreze distanța de siguranță de minimum 1,5 metri.
 • Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomandă să contacteze medicul de familie.
 • Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați să colaboreze și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și / sau genți. Dacă este necesar, verificarea corporală va fi efectuată de stewarzi folosind măști de protecție, mănuși de unică folosință și se vor schimba / dezinfecta la fiecare control sau se va recurge la auto-verificare.
 • Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4. Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.

Ce măsuri trebuie să respecte fanii în tribune

 • Organizatorul evenimentului sportiv are obligația de a marca în mod corespunzător spațiile unde spectatorii se pot așeza, astfel încât să se poată respecta o distanță minimă de 1,5 metri între oricare două persoane.
 • Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
 • În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere.
 • Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.
 • În cazul evenimentelor pilot, organizate cu aprobarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, se poate depăși limita de 25% din capacitatea tribunelor. Participanții la evenimentul pilot își vor da acordul privind procesarea datelor cu caracter personal, în vederea monitorizării evoluției stării lor clinice. Baza de date cu participanții la evenimentul pilot va fi transmisă către Direcția Județeană de Sănătate Publică sau Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, pentru a face verificările necesare.

Citește și alte știri despre revenirea fanilor pe stadioane: 

FRF a publicat protocolul pentru revenirea spectatorilor pe stadioane » Măsurile concrete, pas cu pas

MTS a stabilit protocolul pentru revenirea fanilor pe stadioane! Ce condiții trebuie să respecte + veste importantă și pentru cluburi

Playtech: IREAL! Câți BANI a câștigat Smiley! Este halucinant de bogat, dar a luat o decizie bizară


Comentarii (1)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  22 Mai 2021, 23:02

Nu a fost primul meci; cel de la Slobozia a fost primul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează