FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - CRAIOVA

Marinos Ouzounidis, răsplătit de compatriotul Vassaras după ce le-a luat apărarea arbitrilor » Craiova și-a primit „talismanul” la meciul cu Botoșani

Marinos Ouzounidis, antrenor Craiova // foto: Facebook @ Universitatea Craiova
Marinos Ouzounidis, antrenor Craiova // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2021 11:07 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 11:27

Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzoundis, le-a luat apărarea arbitrilor, iar compatriotul Kryos Vassaras, șeful CCA, i l-a dat pe Marcel Bîrsan. Un „central” cu care Bănia a avut mult mai multe experiențe reușite decât decepții.

Toate detaliile despre FC Botoșani - Craiova, AICI

În Liga 1, arbitrii noștri comit gafe pe bandă rulantă. Nu e etapă fără greșeli, unele chiar grosolane. Însă noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis, le-a găsit „fluierașilor” circumstanțe atenuante.

Marinos Ouzounidis: „Erorile lor sunt folosite de antrenori”

Înaintea debutului pe banca oltenilor, azi, la Botoșani, în Cupa României, tehnicianul grec le-a reproșat jurnaliștilor că fac prea mult caz pe tema arbitrajelor. „De ce atâtea întrebări despre ei? Mă aştept să apară şi greşeli de arbitraj, pentru că toţi greşim. Nu-mi place să mă concentrez pe aceste lucruri. Dacă stai în timpul jocului să discuţi cu arbitrul şi să te plângi de deciziile lui, rişti să-ţi pierzi concentrarea de la partidă şi să nu-ți poți ajuta jucătorii. 

Sper să nu vorbesc despre arbitri şi arbitraje la sfârşitul meciurilor. Ei trebuie să-şi facă treaba cât mai bine. Antrenorii fac greşeli, fotbaliştii fac greşeli, de ce nu ar face şi ei?”, a comentat Ouzounidis, care și-a asumat chiar riscul de a intra în conflict cu colegii de breaslă: „Uneori, erorile arbitrilor sunt folosite de antrenori pentru a-şi explica înfrângerile”.

Marcel Bîrsan, la „centru” în Botoșani - Craiova

Ieri, compatriotul lui Ouzoundis din fruntea Comisiei de Arbitri, Kyros Vassaras, a delegat la meciul juveților de la Botoșani o brigadă condusă de Marcel Bîrsan. Un arbitru cu care, de-a lungul timpului, Craiova a avut foarte multe experiențe pozitive.

În Liga 1, cu el la centru, oltenii au câștigat 15 partide, 9 acasă și 6 în deplasare, din 2015 încoace. Alte patru, două acasă, două „afară”, le-au încheiat remiză, iar la eșecuri apar 5 meciuri, 3 acasă, două în deplasare. 

În 2020-2021, bucureșteanul i-a fluierat cu Hermannstadt, 1-0 în deplasare, și acasă, cu Viitorul (1-1). Și în Cupa României, până acum, Bârsan i-a purtat noroc Craiovei. A pierdut la Botoșani, în returul semifinalelor 2017-2018, scor 1-2, dar s-a calificat în finala cu Hermannstadt, condusă de el și câștigată de juveți, fără emoții, cu 2-0.

5 greșeli gravea comis Bîrsan în acest sezon. Ultima, la recentul Dinamo - Gaz Metan (2-1), când le-a acordat „câinilor” al doilea gol, deși fusese fault la portar

Marinos Ouzounidis, răsplătit de compatriotul Vassaras după ce le-a luat apărarea arbitrilor » Craiova și-a primit „talismanul” la meciul cu Botoșani
Marcel Bîrsan, talismanul Craiovei

Marcel Bîrsan va fi ajutat de asistenții Mircea Grigoriu (București) și Valentin Avram (București) la meciul de la Botoșani, în timp ce arbitru de rezervă va fi Lucian Rusanu (Sf. Gheorghe).

VIDEO. Craiova, criticată și după victoria cu Dinamo: „Sunt blocați! Dacă vor continua așa, n-au șanse la titlu”

Citește mai multe știri din Cupa României:

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după Dinamo-FCSB: „S-a ridicat la cel mai înalt nivel”

Dinamo anunță că a bătut palma cu un jucător esențial: „Aproape am rezolvat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
suporterucv
suporterucv  •  12 Februarie 2021, 10:27

Nu se pot compara cele doua faze de penalty !! La Ivan a fost mult mai clar faultul !! La ala de la Botosani, arbitrul era f aproape. Probabil a interpretat ca saritura (***) aia a fost prea exagerata, chiar daca a fost un mic contact... Pana la urma nu orice atingere in careu este penalty !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  11 Februarie 2021, 22:43
Postat de prazburg1948 pe 11 Februarie 2021, 18:34

Nu-ti e rusine sa ii faci pe olteni prazari cand tu puţi a brânză?

Iar tu puți a prost ***!!! Între timp prazu' s-a calificat cu largul concurs a lui ați ghicit,barsan.....ca la mate....Q.E.D....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  11 Februarie 2021, 18:34
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 11 Februarie 2021, 13:35

Barsan e hoțul care nu a dat penalty evident,când prazarul se îndrăgostise de chiloții lui Man,despre ce vorbim??? E clar că barsan e cu prazu',iar isvan din cloooooj e cu ci.fi.ri-ul.Problema e că și aseară în prostia și nebunia care a fost,Hategan a "uitat"sa dea un penalty clar pentru FCSB,așa că nu mai știi ce să zici...

Nu-ti e rusine sa ii faci pe olteni prazari cand tu puţi a brânză?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează