FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHINDIA - CRAIOVA 0-1

Nemulțumirea lui Marinos Ouzounidis după calificarea în semifinalele Cupei: „Avem probleme aici” + Mesaj pentru Emil Săndoi

Marinos Ouzounidis, antrenor Universitatea Craiova
Marinos Ouzounidis, antrenor Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 22:38 / Actualizat marti, 02 martie 2021 22:47

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul Universității Craiova, a comentat meciul cu Chindia, scor 1-0, care i-a calificat pe „juveți” în semifinalele Cupei României.

„Am avut multe ocazii, am ratat mult. Cred că puteam închide jocul mai devreme, dar este OK. Măcar am înscris din acțiune, dar trebuie să fim mai incisivi în fața porții. Acum avem probleme în ultima treime, știm asta. Bănuiesc că jucătorii au nevoie de mai multă încredere, reușim să ne creem ocazii și ne apropiem ușor de careul advers, dar apoi trebuie să finalizăm ocaziile”, a spus Ouzounidis la TelekomSport. 

Marinos Ouzounidis, despre penalty-ul neacordat Craiovei: „Sper că sunt doar greșeli umane”

Antrenorul grec nu l-a uitat pe Emil Săndoi, omologul său de pe banca Chindiei, care a împlinit luni vârsta de 56 de ani: „Vreau să îi urez «la mulți ani» lui Emil Săndoi. I-am făcut un cadou sâmbătă, dar astăzi a fost rândul nostru”. Sâmbătă, Chindia a câștigat în campionat cu Craiova, scor 1-0. 

Ouzounidis a amintit și penalty-ul neprimit de Craiova: „Sper că sunt doar greșeli umane. Toți facem greșeli în timpul jocului. În astfel de meciuri, un penalty contează, dacă deschizi scorul din unul poți să îți faci meciul mult mai ușor. Dar nu putem schimba nimic”. 

+7 FOTO

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Ionuț Negoiță nu mai suportă situația și a făcut cerere oficială! Ce urmează pentru Dinamo

A fost coleg la națională cu Depay și este tentat de FCSB sau Dinamo: „Ar fi o provocare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează