FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-0

Clujenii acuză starea proastă a gazonului după înfrângerea din Supercupă: "O asemenea arenă nu are voie să se prezinte în așa condiții"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 00:39

Traian Marc, portarul clujenilor, spune că starea gazonului, cauzată de ploaia torențială, a avut o mare influență asupra rezultatului final. CFR a pierdut Supercupa, 0-1 cu Astra, după reușita lui Amorim.

"S-a vazut, terenul a fost greu. Cred că Astra a avut două ocazii de gol tot meciul, a câștigat după greșeala noastră.

A fost un meci echilibrat, a fost doar o greșeala făcută de echipa noastră. 

A contat foarte mult starea gazonului, a fost plin de apă. Din păcate, o asemenea arenă nu are voie să se prezinte în aceste condiții. Jocul a avut de suferit, pentru că ceva am pregătit și altceva a ieșit din cauza vremii. Victoria astrei este norocoasă.

Din punctul meu de vedere era echitabil un 0-0", a spus Marc la televiziunea sportro.

Și antrenorul clujenilor, Vasile Miriuță a avut aceeași opinie:

"A fost un teren foarte greu, a plouat continuu. Azi nu s-a vazut diferența între ei și noi, a fost un meci de 0-0".

Tehnicianul spune că a discutat cu noul selecționer, care a mers la Cluj pentru a decerna trofeul: "Daum are impresii pozitive din România, i-am zis ca sunt alături de el în cazul în care are nevoie, chiar am schimbat numere de telefon. Eu zic sa le dăm mai mult cred tinerilor la națională și, dacă aducem un străin, atunci să fie mult mai valoros decât românii".

"Steaua, Astra, Dinamo și Viitorul se vor bate la titlu, dar poate va fi și o surpriză"
Vasile Miriuță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  17 Iulie 2016, 12:58

acest stadion este pur si simplu un cavou...

dan76cj
dan76cj  •  17 Iulie 2016, 10:30
Postat de Mihai Tanase pe 17 Iulie 2016, 07:17

Amandoua stadioane noi construite in provincie arata execrabil , cel putin la nivelul gazonului . acest fapt arata ca administrarea lor de catre primarii , este o solutie proasta .Nici National Arena nu-i mai breaz , dar cel putin gazonul arata bine . Ar trebui ca adsministrarea stadioanelor sa fie scoasa la licitatie , caci este nevoie de administratori privati care sa aibe interesul sa organizeze cat mai multe evenimente si stadioanele sa produca bani si chiar multi .Statul este cel mai prost administrator .

Sunt curios cum ar fi aratat gazolul de pe National Arena dupa o asemenea ploaie. Sunt sigur ca dupa cateva minute arata ca o aratura. Inainte de a vorbi de gazonul execrabil din provincie, ar trebui sa te uiti intai de cate ori s-a schimbat cel din Bucuresti, cati bani s-au bagat si calitatea lui actuala... Despre organizarea evenimentelor pe stadioane, e clar ca vorbesti din inchipuiri si habar nu ai despre ce se intampla la Cluj...

boolah
boolah  •  17 Iulie 2016, 08:46

@Mihai Tanase, e chiar invers: Stadionul nu e intr-o stare optima pentru ca NU e administrat de primărie ci de o societate comerciala care are conturile blocate pentru ca nu si-a plătit impozitele. Daca era administrat de primărie nu avea de plătit impozite pentru stadion si era intr-o stare mult mai buna, vezi Sala Polivalenta Cluj, plina de evenimente. Cel mai probabil stadionul va trece la primărie in curând.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează