FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CĂLĂRAȘI - DINAMO

Apariție rară » Șeful din acte de la Dinamo dezvăluie noua promisiune a spaniolilor: „I s-a dat mesaj contabilei”

Constantin Eftimescu (68 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a fost prezent astăzi la întâlnirea de la „Casa Fotbalului” și a vorbit despre cea mai recentă promisiune nerespectată a lui Pablo Cortacero. +17   FOTO
Constantin Eftimescu (68 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a fost prezent astăzi la întâlnirea de la „Casa Fotbalului” și a vorbit despre cea mai recentă promisiune nerespectată a lui Pablo Cortacero.

Articol de , - Publicat joi, 04 martie 2021 21:00 / Actualizat joi, 04 martie 2021 22:59

Constantin Eftimescu (68 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a fost prezent astăzi la întâlnirea de la „Casa Fotbalului” și a vorbit despre cea mai recentă promisiune nerespectată a lui Pablo Cortacero. 

  • CS Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Astra Giurgiu sunt cele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României.

Constantin Eftimescu este președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, iar din februarie ocupă și postul de director general interimar. Omul cu semnătura din Ștefan cel Mare a dezvăluit o nouă promisiune neonorată a spaniolilor. 

Dinamo. Pablo Cortacero, nouă promisiune nerespectată 

„Nu mai ştim nimic de spanioli. Cum nu ştiţi dumneavoastră, nu ştim nici noi. Acum două săptămâni i s-a dat contabilei şefe un mesaj că vor intra banii săptămâna viitoare. Dar cum au intrat banii în decembrie, au intrat şi acum. Am speranţe că suporterii pot plăti pentru licenţă. De ceva timp, Dinamo este susţinută numai de DDB şi de câţiva domni de bine", a declarat Eftimescu, conform Agerpres

Gane are încrederea noastră în continuare. Vom vedea ce se va întâmpla. Vom lua meci cu meci şi vom vedea unde vom ajunge. Eu am speranţa că putem urca în clasament. Am încredere în el şi în băieţi... chiar dacă unele achiziţii nu au dat rezultatele pe care le aşteptam noi
- Constantin Eftimescu

VIDEO. Constantin Anghelache l-a îndepărtat de la Dinamo, acum îl vede înapoi pe bancă: „Mă tem că Mulțescu poate fi o soluție”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

FOTO Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”

Eugen Neagoe vine cu vești bune din tabăra Astrei: „Îi mulțumim doamnei Nicolae pentru că a făcut eforturi”

Playtech: ȘOCANT! Florin Ristei, derapaj GRAV la adresa Ramonei Olaru la Neatza. Răzvan Simion a intervenit prompt


Comentarii (8)
bubunika
bubunika  •  05 Martie 2021, 04:49

Seful de la caini reprezinta 20% din actionariat, vorbeste degeaba.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  05 Martie 2021, 02:05

Super afacere pentru Cortacero!

mironika69
mironika69  •  05 Martie 2021, 01:10
Postat de foxy pe 04 Martie 2021, 22:12

Aduce mai mult a indian!

E spaniol caruia ii place flamenco.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează