FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

GSP LIVE. EXCLUSIV Cornel Dinu aplaudă o decizie a lui Mihalcea: „Îi dau tot creditul”

Adi Mihalcea
Adi Mihalcea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 19:56 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 20:25

Dinamo și FCSB joacă de la 20:00 în turul semifinalelor Cupei României, iar Cornel Dinu a prefațat meciul la GSP LIVE.

  • Partida e liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Cu 10 minute înainte de startul meciului, Cornel Dinu a ironizat cele două echipe, dar a salutat deciziile luate de Mihalcea: faptul că a mizat pe Mihai Popescu în fața lui Ante Puljic și aceea de a-l numi pe Ricardo Grigore căpitan.

Vorbim de un nevolnic, Negoiță, care nu știe decât să sugă și un Gigișor, căruia îi spun «La mulți ani» și care a mai băgat bani. Dar a umplut ciubărul cu lapte și i-a dat cu piciorul. El măcar a mai băgat bani, nu doar a luat, așa cum s-a distrus palmaresul și imaginea lui Dinamo. 

Puljic e pe banca de rezerve, iar eu am încredere în cei doi jucători pe care i-am avut printre preferați (n.r. Adi Mihalcea și Gică Mihali). Puljic, așa-zisul lider... Căpitanul nu e chiar ca un lider.

VIDEO. Cornel Dinu îl laudă pe Mihalcea

Le dau tot creditul, pornind de la faptul că și Cruyff a fost pus căpitan la 22 de ani și că Lucescu l-a pus căpitan pe Hagi. Și eu am pus căpitan un om de-al casei, pe Cătălin Hîldan. Le dau credit lui Mihalcea și Mihali. Puljic e un jucător care a fost căpitan, dar ei sunt împreună cu vestiarul. Le accept și respect decizia. Dinamo va trebui să renască și e bine că e un căpitan din casă.

Azi se întâlesc nici măcar epigonii, că l-am jigni pe Eminescu. Echipele care se întâlnesc acum sunt un hohot de râs al istoriei, având în vedere ce a fost altă dată”, a spus Cornel Dinu la GSP LIVE.

Scandal în vestiarul lui Dinamo

GSP a scris luni despre tensiunile de la Dinamo. O altă temă care a dat foc vestiarului ar fi fost numirea peste noapte a lui Ricardo Grigore în postura de căpitan al lui Dinamo. Fundașul de 21 de ani a purtat în premieră banderola „câinilor" la meciul cu Sepsi, dar prestația sa a păstrat linia ridicolă a întregii echipe. 

Jucătorii îl suspectează pe Mihalcea că ar face jocurile lui Giovanni Becali, agentul fotbalistului, astfel încât statutul de căpitan să-l ajute la o eventuală vânzare peste hotare.

Dinamo - FCSB // Echipele e start:

Dinamo: Piscitelli - Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Mrzljak, Răuță - Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr - D. Popa
Rezerve: Straton - Puljic, Sin, I. Filip, Bani, Moldoveanu, Montini, Mihaiu, Șerban 
Absenți: Perovici (fără viză medicală), N'Diaye (nereținut în lot) 
Antrenor: Adrian Mihalcea

FCSB: A. Vlad - Crețu, Miron, I. Cristea, Pantea - Vînă, Ov. Popescu, D. Olaru - Moruțan, Ad. Petre, Ad. Popa Rezerve: R. Udrea (18 ani) - C. Dumitru (16), Ov. Perianu (18), A. Pandele (16), C. Tand (18), A. Niță (17) 
Absenți: Fl. Tănase (suspendat), Planici (contract reziliat), Panțâru, Momcilovici, Soiledis, Oaidă, Al. Stan, Nedelcu, L. Filip, Florinel Coman, Dennis Man (accidentați) 
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Atât de mare e diferența! Un singur jucător al roș-albaștrilor valorează cât întreaga echipă a lui Dinamo!

Adrian Mihalcea recunoaște tensiunile din vestiar: „Au fost discuții bărbătești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
954215071297337
Rosca Stelus  •  26 Iunie 2020, 13:41

...era vorba de incredere...

954215071297337
Rosca Stelus  •  26 Iunie 2020, 13:40

Bine ca avea Dinu , inainte de meci , in alegerea lui Mihalcea ( mare antrenor), ca altfel ce ne faceam ! Si asa erau ametiti, a venit asta sa-i ameteasca de tot ! Totusi cred ca a fost o lipsa de inspiratie.... sau , mai bine spus, lipsa de valoare ! Multi sunt prieteni cu fotbalistii...

trink
trink  •  26 Iunie 2020, 12:32
Postat de creeperno pe 25 Iunie 2020, 22:42

Daca ne desfiintam nu mai avem umilinte dar nici bucurii. Cu noroc putem evita retrogradarea

singura voastra bucurie e cand ii prindeti pe astia ai marelui antrenor becali! ca in rest vai mama voastra ! ba si sa nu uitati ca antrenor e becali gigi ! coada intre piciore ca sunteti de rasul curcilor !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează