FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CRAIOVA 2-3

Basarab Panduru, nemilos cu oltenii după ce au câștigat Cupa: „E un an ratat! Trofeul ăsta te păcălește”

FOTO: Raed Krishan +45   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2021 08:10 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 13:35

CS Universitatea Craiova a câștigat Cupa României, trecând în finală de Astra, echipă retrogradată în Liga 2, scor 3-2, după prelungiri.

  • CS Universitatea Craiova a obținut calificarea în turul secund al UEFA Conference League. Sepsi va juca barajul pentru cupele europene, cu învingătoare dintre Chindia și Viitorul.

La finalul meciului, Basarab Panduru, un aprig contestatar al grecului Marinos Ouzounidis, a comentat meciul și a spus că în continuare nu este convins de prestația oltenilor.

Basarab Panduru, după ce Craiova a câștigat Cupa României: „Trofeul ăsta te păcălește”

„Cred că în viata asta trebuie să ai mare noroc. Indiferent de cât de slab eşti, dacă găsești unul mai slab decât tine e posibil să câștigi o Cupă. 

Oltenii au reușit să câştige dintr-o mare greșeală a unui tânăr portar, care apărase bine până atunci, dar care a calculat greşit la golul lui Screciu. Trebuie să găseşti unul mai slab decât tine.  Cupa asta te păcăleşte! Ai suferit mult şi erai aproape de nişte penalty-uri pe care nu ştii dacă le câştigai. Cred că e un an ratat!

Te așteptai la mai mult pentru că ai intrat în play-off la două puncte de primul loc. Dar termini în genunchi. Cupa asta face multă lume să uite realitatea. Meciurile sunt slabe!”, a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

„Am discutat deja cu patronul despre sezonul următor, despre ce trebuie să facem. Vom încerca să ajungem în grupele Conference League. Pentru mine este o problemă că avem nevoie de multe ocazii pentru a marca. Cu toții ne pierdem concentrarea în anumite momente. Avem nevoie de mai mult timp pentru a schimba obiceiurile. 

Puteam face mai mult și în campionat, dar erorile ne-au dus într-o astfel de ipostază. Pentru o echipă ca noi, e foarte greu să joci fără fani. Ei îți dau energie, îți dau multe în timpul meciului. Sigur, pot adăuga și presiune, dar avem nevoie de ei! Uneori, jucătorii mei încearcă să joace mai rapid decât trebuie. O să încercăm să controlăm asta.
- Marinos Ouzounidis, antrenor Craiova

VIDEO Screciu, după ce le-a adus oltenilor trofeul prin golul victoriei: „La anul vrem să luăm titlul”

Citește mai multe știri despre finala Cupei României 

Dan Nistor, iritat că n-a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei: „Nu știu ce trebuia să fac. Să mai dau două goluri?” » Reacția Craiovei

Astra se dezintegrează! Antrenorul și conducerea și-au anunțat plecarea, în frunte cu Dani Coman: „A fost ultimul meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
kaloogarele
kaloogarele  •  23 Mai 2021, 19:45

Saracii frinari si saracii mititei (aia doi suporteri de fiecare). Ar vrea sa discute si ei de ale lor, da' pe subiectele despre echipele lor artificiale nu apare nimeni ... asa ca vin ca parazitii intestinali la singura echipa din Ro care umple stadionu'. Alta viata cu suporteri, vedetz? Eeee ....

prazberg
prazberg  •  23 Mai 2021, 19:20
Postat de prazberg pe 23 Mai 2021, 19:10

Pe noi ne-a batut Lokomotiv cu 2-1, la ei acasa, intr-o singura mansa. Orice echipa are zile nasoale, pe Oblemenco un 1-0 era de ajuns ptr noi dar nu am avut ocazia, in schimb Dudelange v-a dat cu terenu-n cap de 2 ori. Ai intrebat ce am facut noi in "cei 6 ani de la infiintare"... daca nu ma insel voua v-a luat vreo 100 de ani sa castigati primul titlu, si ala prin investitii masive din partea ungurilor. ***

De ce m-ati cenzurat? Ganditi bine ce faceti ca picati de prosti. Voi chiar cenzurati dupa ureche.

prazberg
prazberg  •  23 Mai 2021, 19:10
Postat de catalin_cj pe 23 Mai 2021, 10:09

1-3 in ultimul meci cu faulturi neacordate in marginea careului de cel care e numit arbitrul cfrului. 0-0 in sezonul regular cu 2 penaltiuri neacordate de Hategan parca. Unde ne-ati umilit? Un 2-1 chinuit in tur? 1-3 in finala campionatului de anul trecut, din nou la voi acasa. Cu titlul pe masa. Aia e umilinta. Ati umilit pe fcsb? 1-0 greu cu o echipa formata din copii. Umde e umilinta cand branzarii de cate ori v-au prins in meciuri cu miza v-au bătut de v-au uscat? Veniti cu dudelange dar pe voi v-au scos o echipa din georgia. Dupa dudelange am batut Lazio, renes, celtic si am fost scosi de sevilla din uefa, cu spaniolii tremurând pana in ultimul minut. Anul trecut am fost scosi din EL din grupe dupa o greseala de arbitraj gretoasa. Voi ce performante aveti in 6 ani de la infiintare? 2 cupe? Ca performante CFR va da clasa in orice moment, sunteți inexistenti in istoria fotbalului.

Pe noi ne-a batut Lokomotiv cu 2-1, la ei acasa, intr-o singura mansa. Orice echipa are zile nasoale, pe Oblemenco un 1-0 era de ajuns ptr noi dar nu am avut ocazia, in schimb Dudelange v-a dat cu terenu-n cap de 2 ori. Ai intrebat ce am facut noi in "cei 6 ani de la infiintare"... daca nu ma insel voua v-a luat vreo 100 de ani sa castigati primul titlu, si ala prin investitii masive din partea ungurilor. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează