FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-1

Supărarea lui Cristi Balaj după derby-ul U Cluj - CFR Cluj „O invenție, a stricat un arbitraj bun!”

Cristi Balaj // foto: Imago Images
Cristi Balaj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 10:08 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 11:21

Fostul arbitru Cristi Balaj (51 de ani), în prezent președinte la CFR Cluj, consideră că echipa sa a fost nedreptățită în derby-ul din Cupa României cu U Cluj, încheiat la egalitate, 1-1.

CFR Cluj a condus pe Cluj Arena mai bine de o oră, grație golului înscris de Daniel Bîrligea în minutul 2. Gazdele au egalat în minutul 64, autogol Roger după un șut al lui Ioan Filip.

Faza golului a pornit de la o lovitură liberă executată din jumătatea lui U. Gazdele au beneficiat de faza fixă în urma unui duel între Denis Ispas și Lovro Cvek, petrecut sub ochii arbitrului asistent Daniel Mitruți, care i-a solicitat „centralului” Sebastian Colțescu să fluiere.

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”
ANGLIA
Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

Nemulțumirea lui Cristi Balaj după U Cluj - CFR Cluj: „Mitruți a stricat un arbitraj bun”

Balaj consideră că acea decizie a lui Mitruți a pătat un arbitraj bun.

„Mitruți a reușit să inventeze ceva, dar nu aș vrea să comentez. La faza unde a ieșit gol. A reușit să strice un arbitraj bun”, a afirmat președintele „vișiniilor” la Prosport.

Supărarea lui Cristi Balaj după derby-ul U Cluj - CFR Cluj „O invenție, a stricat un arbitraj bun!”
Ispas îi prinde piciorul lui Cvek între picioarele sale, iar „încleștarea” duce la căderea amândurora // foto: captură PrimaSport

Despre meci, Balaj a spus: „Respectăm competiția, aveam jucători pe care trebuia să îi vedem într-un meci oficial iar Cupa era singura posibilitate. Au apărut nume noi, un rezultat de egalitate corect, după cum a decurs jocul. A fost o atmosferă frumoasă, mă bucur că nu au existat incidente, felicit ambele galerii”.

Președintele CFR-ului a comentat și noul format al Cupei, intrat în vigoare din acest an: „Inventăm gaura la macaroană noi. Și FCSB, și CFR sunt puse pe drumuri în perioada cea mai aglomerată a anului, când jucăm și în Europa, știind că echipele de pe primele locuri, care joacă doar în deplasare, au și șanse de a juca în grupele europene. Noi am avut noroc că am picat cu U Cluj, că nu ne-am mai deplasat”.

Clasamentul grupei C din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte
1. Rapid1
2. Farul11
3. CSM Alexandria11
4. CFR Cluj11
5. U Cluj11
6. CSC Dumbrăvița10

Mai multe știri din Cupa României: 

Dan Petrescu: „Am fost praf, voiam să fac 8 schimbări” » A fost iureș în vestiar!

Eugen Neagoe cheamă fanii la stadion și pentru derby-ul de duminică: „Noi vom folosi același lot. Avem nevoie de suporteri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
007claudiu
007claudiu  •  21 Octombrie 2022, 21:03

Categoric, Balaj are dreptate.

traian_v
traian_v  •  21 Octombrie 2022, 16:19

Dl. Balaj, arbitrii asistenti nu "inventeaza" nimic. Ei ofera asistenta si SEMNALE, nu decizii. Deci nu exista ca asistentul "i-a cerut" arbitrului sa fluiere. Ma surprindeti negativ, ati purtat fluier si ecuson FIFA atatia ani, cati asistenti v-au CERUT sa fluierati? Si mai ales, pe cati i-ati ascultat?

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Octombrie 2022, 12:22

Balaj are dreptate. Acolo trebuia dat, cel mult, un fault PENTRU CFR!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează