FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA

„O RUȘINE!” » Cad capete la UTA după umilința din Cupă: „Nu-i veți mai vedea la noi!”

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a reacționat violent după eliminarea rușinoasă a arădenilor din Cupa României - faza „16”-imilor - 0-1 cu Filiași (Liga 3).
Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a reacționat violent după eliminarea rușinoasă a arădenilor din Cupa României - faza „16”-imilor - 0-1 cu Filiași (Liga 3).

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 18:03 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 19:50

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a reacționat violent după eliminarea rușinoasă a arădenilor din Cupa României - faza „16”-imilor - 0-1 cu Filiași (Liga 3).

  • După 4 etape, Filiași ocupă locul 5 în Seria a 6-a din Liga 3. 
  • UTA e pe locul 4 în Liga 1.

„E simplu. Felicit în primul rând echipa gazdă, a meritat calificarea, spre rușinea noastră. E greu să găsesc alt cuvânt pentru prestația echipei. Eu sunt principalul responsabil pentru acest rezultat. Cu siguranță, și jucătorii sunt responsabili în fața mea și a clubului. Vor fi jucători care nu vor mai apărea. Din păcate, prestația majorității a fost jenantă!

Știam că astfel de meciuri sunt ciudate. Sub nicio formă nu putem găsi scuze însă. Azi am fost foarte slabi, rușinos de slabi. Asta e regula, antrenorul e principalul responsabil de rezultate. Jucătorii au crezut că vor întâlni o echipă de Liga 3 și că sunt de învingători. 

Mă doare foarte tare când văd că echipa mea nu arată spirit. Le-am zis că putem să pierdem, dar maniera în care o facem e foarte importantă. Iar azi am pierdut rușinos! Fanilor le-am spus că eu sunt responsabil în fața lor, în fața Aradului, în fața clubului. Este o rușine și pentru Arad! Categoric se vor lua măsuri chiar în seara asta”, a declarat Balint la Look Sport.

Din păcate, azi n-am reușit să câștigăm. Trebuie să felicităm echipa adversă. Am întâlnit o formație bună, chiar dacă joacă în Liga 3. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci. În următorul joc trebuie să acumulăm puncte, în Liga 1. Trebuie să știm să trecem peste aceste eșecuri. Cred că e cea mai slabă partidă a noastră din acest sezon. E rușinos. Când pierzi împotriva unei astfel de echipe, e rușinos! 
Liviu Antal, atacant UTA

Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”
contract
Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”

7,71 milioane de euroe cota de piața a celor de la UTA, conform Transfermarkt. 0,46 milioane valorează Filiași

CSO Filiași - UTA 1-0. Ce a declarat antrenorul gazdelor, Mario Găman:

  • „De-aia e frumos fotbalul, poți arăta că joci bine, că te ridici la nivelul adversarului. Băieții mei au făcut un joc bun și tactic, și fizic. UTA e o echipă foarte bună, mă bucur că am făcut atâta lume fericită”
     
  • „Le-am transmis la pauză jucătorilor problemele avute, pierdeam ușor balonul, dar am ieșit mai montați în partea a doua, când am recuperat mingea am știut ce să facem cu ea, am ținut jocul sus și asta s-a văzut pe tabelă”
     
  • „De-acum încolo totul e un plus. Ce am realizat azi e nemaipomenit! La Filiași se construiește o echipă pozitivă, se lucrează. Sperăm să nu ne facem de râs în continuare”
     
  • „Victor Pițurcă e mentorul meu, am învățat multe de la el, am lucrat lângă el la cel mai îanlt nivel, îi mulțumesc din suflet. Cred că se bucură și pentru mine acum”

Surpriză uriașă în „16-imile” Cupei: UTA, eliminată de o echipă de Liga 3

CSO Filiași (L3) - UTA 1-0 a fost primul meci de joi din „șaisprezecimile” Cupei României.

  • Meciurile din 16-imile Cupei se dispută într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate sau în funcție de televizări, pe terenul echipei care deține nocturnă
  • FC Argeș, Hermannstadt, Chindia, Dunărea Călărași, Poli Timișoara, Buzău, Gaz Metan, Sepsi, FCSB, FC Voluntari, FCU Craiova, Minaur Baia Mare, Rapid și Filiași sunt echipele care și-au asigurat calificarea în „optimile” Cupei până acum

Ocazia gazdelor semnată de Calu în minutul 31 a fost confirmată până la pauză. Constantin Vîlcică a apelat la un „exterior” în careu și a profitat de bâlba arădenilor din defensivă (38).

UTA a alergat după egalare în partea secundă, fără succes însă. Bustea a irosit o șansă importantă în minutul 60, când portarul Constantinescu a respins în corner șutul acestuia.

Partida s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a celor de la Filiași, 1-0, care devine a 5-a echipă de eșalon inferior calificată în „optimi”.

„O RUȘINE!” » Cad capete la UTA după umilința din Cupă: „Nu-i veți mai vedea la noi!”
În prelungiri, 3 jucători de la Filiași au picat în același timp, acuzând probleme fizice

Citește mai multe știri din Cupa României:

Primul răspuns pentru Hagi, după tirada din Cupă: „E prea mult!”

Dinamo a pierdut doi oameni de bază, chiar în ziua premergătoare meciului cu Ripensia » Ce se întâmplă cu Torje și Ivanovski

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
380912830348081
Gogu Steriade  •  24 Septembrie 2021, 14:09

Nu-i nimic! Și asa cupa a devenit plictisitoare și anosta!

kensan.gmm
kensan.gmm  •  24 Septembrie 2021, 03:56

Bai baieti, pe tricourile lui UTA scrie EFBET. In cupa Romaniei sunt premii incredibil de mici pentru calificare in schimb o "surpriza"sa te scoata o echipa de L3 iti completeaza bugetul ptr tot anul viitor. E valabil pentru toate echipele cu case de pariuri scris mare pe tricou.

10209355191619210
Dani Dany  •  24 Septembrie 2021, 00:40

Comici cei de la UTA. Anul trecut nu vroiau sa participe în Europa, iar anul asta nu-i interesează cupa. Pentru ce joaca în liga 1, ce obiective au? :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează