FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - VIITORUL 1-2 // Prima reacție a lui Gică Popescu după ce-a fost înjurat în Bănie

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 16:25

Fost căpitan al Universității Craiova și-al echipei naționale, Gică Popescu a fost primit cu ostilitate joi seară la meciul dintre CSU Craiova și Viitorul (2-1), din turul semifinalelor Cupei României.

El a urmărit duelul din zona VIP a noii arene "Ion Oblemenco". O parte dintre spectatori l-au înjurat pe fostul căpitan al Barcelonei la începutul reprizei secunde și i-au reproșat pe un ton vehement că a jucat pentru rivalii de la Dinamo în 2002.

Oltean get beget, Gică a suferit și-n momentul apostrofărilor, și astăzi când a fost întrebat despre situație. A oferit o replică elegantă.

"Suntem în Postul Paștelui! Hai să vorbim doar de bine, să ne gândim la lucruri pozitive. Nu e bine nici să faci, nici să vorbești de rău. Să ne gândim la lucruri curate, care ne pot face mai buni ca oameni", a comentat Popescu pentru GSP.RO.

"Sunt reacții deplasate. Nu poți să te adresezi așa unei foste mari glorii din Criaova. E un om care a ajutat la construirea unei echipe campioane. A ajutat clubul, a ajutat fotbalul craiovean. A făcut cinste prin prezențele lui la națională" Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

"A fost greșeala vieții mele"

"Baciul" a jucat 8 meciuri în tricoul "câinilor" în prima parte a ediției 2002/2003. A regretat, ulterior, a avut numai de pierdut din această experiență la 35 de ani.

"Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în Ştefan cel Mare au şters cu buretele cei 5 ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei.

Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau să spun. Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni!

Uite, mă mai gîndesc câteodată, parcă mereu cei care au tot condus Universitatea, din 1990 până azi, m-au privit ca pe un adversar. Chiar înainte de Dinamo!", a declarat Popescu acum mai mulți ani.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Ciocnirea impresarilor » Gazeta prezintă mișcările strategice din lumea agenților de jucători din România: s-au format 3 MARI tabere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
zizu
zizu  •  06 Aprilie 2019, 07:24

Intreb doar așa ptr mine.....unde sunt fostele glorii ale craiovei,cei care au jucat ptrcraiova,apoi au plecat să châștige bani,care nu iau atitudine împotriva manifestărilor huliganilor?

fairplayromania
fairplayromania  •  05 Aprilie 2019, 23:44
Postat de alexandru.popescu pe 05 Aprilie 2019, 17:49

Regretul lui Gica Popescu e de inteles, practic nu exista rusine mai mare decat sa joci pentru Mimao, dar pe de alta parte.. cine ii face reprosul asta? Suporterii unei clone de neica nimemo care e orice doar Universitatea Craiova nu.

Tu porti aceeaşi cămaşa în fiecare zi? Sper că nu dormi tot în ea, că iţi iese modelul de la guler pe ceafă...

zizu
zizu  •  05 Aprilie 2019, 21:34
Postat de satyricon pe 05 Aprilie 2019, 19:39

:))))))))))))))))). Ești de vise rele, dar amuzant în prostia ta! Adică dinam0 (societate de binefacere nu alta) le-a întins o mana de ajutor, nu i-au luat cu japca, doar Steaua a luat cu japca.

Exact! Ești singurul care râde de propriile prostii debitate! Cămătaru și balaci,chiar au fost luați ptr ai ajuta cu ceva! Cunoscătorii știu!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează