FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSM ALEXANDRIA - FARUL 2-2

Antrenorul Alexandriei, după ce a împiedicat-o pe Farul: „Nu am avut emoții. La cum am jucat, aș fi fost mulțumit și dacă pierdeam”

Ștefan Odoroabă // sursă foto: captură digisport.ro
Ștefan Odoroabă // sursă foto: captură digisport.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 17:43 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 18:02

Ștefan Odoroabă (41 de ani), antrenorul de la CSM Alexandria, a analizat egalul spectaculos obținut de echipa sa în fața Farului, 2-2 în grupa C a Cupei României.

CSM Alexandria, liderul seriei 6 din Liga 3, a produs o mare surpriză în chiar primul meci din grupele Cupei României.

Echipa din Teleorman a rezistat în fața Farului, liderul din Liga 1, care a utilizat o echipă cu mulți jucători ce nu prind în mod normal primul „11”.

Dispare o fostă campioană! Cerere oficială de retragere din campionat: „Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA”
RETRAGERE
Dispare o fostă campioană! Cerere oficială de retragere din campionat: „Nu putem scăpa de sancțiunea impusă abuziv de FIFA”

Reacția lui Ștefan Odoroabă, antrenorul de la CSM Alexandria, după 2-2 cu Farul

La final, Ștefan Odoroabă, antrenorul Alexandriei, a spus la DigiSport:

E un rezultat meritat, cu toate că cei de la Farul n-au venit cu prima garnitură. Chiar dacă pierdeam, la cum au jucat băieții și ce atitudine au avut, aș fi fost mulțumit. Că am egalat și am făcut un joc bun, cu atât mai bine.

Nu am avut emoții nici eu, nici jucătorii. M-am bucurat că am căzut cu ei în Cupă, e echipa momentului, lider în Liga 1. Ei și CFR sunt cele mai în formă echipe. Chiar mă bucur că aducem astfel de echipe la Alexandria.

Referitor la fotbalistul care a egalat pentru echipa sa, Florin Cioablă, Odoroabă a afirmat:

La 2-1 pentru Farul am forțat cu 2 atacanți. Vine după o perioadă cu accidentare și a făcut ceea ce trebuie să facă: a marcat”.

Iar în final a făcut un apel la calm, după ce a fost întrebat dacă jucătorii săi au cântat în vestiar „să vină banii la băieți”: „Sunt bucuroși băieții, dar le-am zis să ne temperăm puțin. Sâmbătă avem un joc greu în deplasare, important pentru noi (n.r. - cu ACS Cozia Călimăneşti).

În celelalte partide din Grupa C se vor întâlni CSC Dumbrăvița - Rapid (18 octombrie, 18:15) și U Cluj - CFR Cluj (20 octombrie, 21:00).

Citește și: 

„Miță” Iosif a semnat cu noua echipă și va debuta joi: „Are libertate totală. Îl asigurăm de tot sprijinul”

Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro s-a retras la 29 de ani! Dat afară după conflictul violent cu Florin Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează