FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

CUPA ROMÂNIEI, U CLUJ - FCSB 0-1 // Narcis Răducan îi ia tare pe jucătorii lui Vintilă: „Meciul de azi trebuie să fie o lecție”

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:39

FCSB e în sferturile Cupei Românei, după o victorie obținută cu greu pe „Cluj Arena”, 1-0 cu U Cluj. După meci, directorul sportiv Narcis Răducan a taxat lipsa de concentare pe care a văzut-o la jucătorii lui Bogdan Vintilă în unele momente.  

„E o calificare importantă. Era un prag psihologic pentru clubul nostru. În ultimii ani am avut probleme în această competiție. E un pas important. A fost un meci mai greu decât ne așteptam. „Studenții” clujeni s-au autodepășit. Au făcut o partidă foarte bună. 

Cred că principalul adversar a fost lupta cu relaxarea și concentarea, care au intervenit după victoria clară din Liga 1. Iată că și victoriile sunt greu de gestionat. Trebuie să fie o lecție meciul din această seară.  

Te gândești că joci cu o echipă din Liga 2 și nu mai ești la fel de motivat, chiar dacă antrenorii au lucrat mult și au încercat să-i facă pe jucători să înțeleagă că partida nu e atât de simplă. Nu au reușit în totalitate, dar important e că am câștigat.  

Meciul nu a fost simplu. S-a alergat foarte mult, chiar dacă a fost și lipsă de concentrare. Important e că în runda următoare merge FCSB”, a declarat Narcis Răducan. 

„Ne-am organizat mai bine din interior și am reușit să scoatem în evidență calitatea jucătorilor și măiestria antrenorului. Staff-ul se dovedește din ce în ce mai bun” 
Narcis Răducan 

Citește și:  

Bogdan Vintilă, după calificarea chinuită: „Încercăm să creăm un stil” » Pus de arbitru să se schimbe

Andrei Vlad, omul meciului: „Puteți să dați în mine, nu e nicio problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Octombrie 2019, 12:48

respect Narcis,frumos vb acest om!

satyricon
satyricon  •  30 Octombrie 2019, 10:35
Postat de daniaania pe 30 Octombrie 2019, 09:39

Daca te chinui cu o echipa din liga 2 si pe loc de retrogradare spune multe....nu au sanse la titlu si paly off numai cu butoane.

Se vede ca ai experienta propriei echipe care numai cu butoane, mafie locala și protecție politica a reușit sa câștige întotdeauna.

fulk_nerra
fulk_nerra  •  30 Octombrie 2019, 09:56

Cel puțin prin interventiile echilibrate și de bun simt Raducan este peste figurantul MM

Vezi toate comentariile (10)
Comentează