FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMI CUPA ROMÂNIEI // DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB, JOI, 21:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Dan Alexa știe cum s-o elimine pe FCSB din Cupă: "Suferă foarte mult acolo. Sper să nu fim fricoși"

Dan Alexa speră să producă surpriza și să o elimine pe FCSB // FOTO: Raed Krishan
Dan Alexa speră să producă surpriza și să o elimine pe FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 11:10

Dunărea Călărași o înfruntă joi pe FCSB, ora 21:45, în capul de afiș al optimilor Cupei României. Nou-promovata speră să profite de numeroasele absențe cu care se confruntă echipa lui Nicolae Dică. 

Dan Alexa, antrenorul călărășenilor, a identificat punctul vulnerabil din echipa stelistă.

"Chiar dacă menajează niște jucători, Steaua are un lot foarte bun. Totuși, suferă foarte mult la nivelul fundașilor centrali.

Nu va fi ușor, dar îmi doresc să facem un meci bun. Le-am spus jucătorilor că vreau să văd determinare și curaj. Mi-ar părea rău să fim o echipă fricoasă într-un meci atât de important", a spus Dan Alexa, la Pro X.

  • Dunărea Călărași - FCSB se joacă joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Vezi și: FOTO Sculptorul bustului lui Ronaldo s-a apucat de desenat?! EPIC FAIL în tribune la Călărași, de ziua lui Alexa :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close