FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ARGEȘ 1-2

VIDEO Detaliul remarcat de Latovlevici după victoria cu Dinamo: „I-am văzut cum aleargă... Majoritatea echipelor din Liga 1 au problema asta”

Dinamo a suferit o nouă înfrângere, 1-2 cu FC Argeș, și a fost eliminată din Cupa României. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a remarcat un detaliu dureros al fotbalului din Liga 1, pregătirea fizică precară. +15   FOTO
Dinamo a suferit o nouă înfrângere, 1-2 cu FC Argeș, și a fost eliminată din Cupa României. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a remarcat un detaliu dureros al fotbalului din Liga 1, pregătirea fizică precară.

Articol de , - Publicat marti, 26 octombrie 2021 23:31 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 00:15

Dinamo a suferit o nouă înfrângere, 1-2 cu FC Argeș, și a fost eliminată din Cupa României. Iasmin Latovlevici (35 de ani) a remarcat un detaliu dureros al fotbalului din Liga 1, pregătirea fizică precară. 

Pentru a treia oară în ultimele patru meciuri, Dinamo a comis-o în minutele de final. S-a întâmplat cu UTA, cu Rapid, iar marți cu FC Argeș. Iasmin Latovlevici, fost internațional, știe de ce se întâmplă acest lucru. 

Iasmin Latovlevici, după Dinamo - FC Argeș 1-2: „Echipa asta trebuie să fie mai sus”

„Mi-a fost dor să joc aici, pe stadionul acesta. De dragul spectacolului, a tot ce înseamnă fotbalul românesc, echipa asta trebuie să fie mai bine, să fie mai sus. 

Da, credeam că vom marca în prelungiri. I-am văzut cum aleargă, nu sunt la un nivel bun fizic. Cred că majoritatea echipelor din Liga 1 nu pot să alerge. E ciudat să vezi echipele mari în situații atât de dificile, să se recalibreze”, a spus Latovlevici, la Telekom Sport. 

Andrei Prepeliță, după Dinamo - FC Argeș 1-2

Am avut câteva oportunități în prima parte, apoi am primit un gol. Avem jucători tehnici, le cer mereu să joace în spațiu, să nu joace omul. Câteodată înțeleg, câteodată nu. Astăzi, pasa și demarcarea au fost perfecte la golul lui Ifșan. 

În final i-am strigat lui Dumitrașcu să joace bara a doua pe Lato, apoi s-a văzut experiența, s-a întors, a pivotat, iar Dumitru a fost unde trebuia.
- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”

FOTO MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  27 Octombrie 2021, 08:01

Antrenorii de la Argeș citesc bine jocul adersarului și au observat problemele cu pregătirea fizică.Tactic le iese piteștenilor,aceștia trecând la atac în ultimele 20 minute.Meci f.greu pentru Steaua etapa viitoare.

cirus11
cirus11  •  27 Octombrie 2021, 03:32

Stie ce spune, omul a fost intotdeauna profesionist dpdv fizic. De ce stau asa prost echipele noastre??? Pai amatorism la nivelul conducerii... doar nu crede cineva ca ies oameni super capabili de la UNEFS

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close