Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Martie 2020, 18:50

Hai sa ma fac eu avocatul diavolului, pt ca mi se par putin disproportionate acuzele astea la adresa lui Fabbrini. 1. e adevarat ca tine mult de minge si nu intra in combinatii, dar nici nu are cu cine! cei mai multi coechipieri nu ies la pasa si nu se demarca, stau pititi dupa jucatorii adversi. Cu exceptia lui Sorescu poate, dar el joaca lipit de tusa. Jucatorii U21 de constructie si atac sunt praf, cu exceptia lui Neicutescu , care nu a mai jucat de 4-5 luni totusi. Mrzljak ar trebui sa ajute la constructie, dar nu poate sau nu stie. 2. Fabbrini ajuta si in aparare, se repliaza mult.. E muncitor si scoate multe lovituri libere pt echipa si cartonase pt adversari. E adevarat ca nu prea mai are cine executa acele lovituri de cand a plecat Nistor 3. Nu a avut niciodata acelasi stil de joc ca Nistor, asa ca nu are rost sa ii comparam 4. Daca avem unul mai bun care face banca in locul lui Fabbrini, spuneti-l sa stim si noi! Si eu as vrea un lot mult mai bun , dar una-alta cu astia defilam si trebuie sa fim realisti.

kordell
kordell  •  04 Martie 2020, 15:07

Mingicarii gen Fabrini au disparut de prin anii 80 . Asta nu ajuta jocul echipei cu nimic .

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2020, 11:09

Fabbrini nu stie sa dribleze decat la mijlocul terenului si cand trebuie sa dribleze un adversar sa intre in careu este mereu deposedat sau se incurca in driblinguri...tine mingea mult prea mult si se complica la mijloc in loc sa paseze rapid, nu stie sa ofere o pasa pe pozitie viitoare...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Martie 2020, 10:18

Asta l-a și împiedicat să ajungă mai sus în carieră. Are 29 de ani, nu știu dacă mai poate să-și schimbe prea multe din stilul de a juca și a vedea fotbalul. Din păcate, în preajma lui are jucători la fel de slabi. Doar Sorescu ce mai iese în evidență. Mrzljak e de nici unele. N-am văzut niciodată nimic la el. Dar nimic. Viziune a jocului, calitatea pasei, tackling, închiderea jocului, șut. Nimic. Aleargă de colo-colo ca o babă în saboți, mai mult încurcând decât ajutând. Nu înțeleg de ce are cota pe care o are. Filip o comite când ți-e lumea mai dragă, Răuță e mai arțăgos, mai decis în intervenții, dar prea puțin util în faza de construcție. Aștept mai mult de la Lazăr, dar și el trebuie să aibă cu cine să conlucreze.

mariuss72
mariuss72  •  04 Martie 2020, 09:15

Se vede asta, am spus-o de la meciul cu Fcsb. Daca la meciul ala, unde avea spatii, a reusit sa faca si lucruri bune, la meciuri cu echipe compacte in aparare, se zbate ca pestele pe uscat. Stie cu mingea dar e dezordonat tactic, e peste tot...antrenorul ar trebui sa-l controleze, e pacat de talentul lui.

blahblahblah111
blahblahblah111  •  04 Martie 2020, 09:11

Are dreptate. Nu a facut pana acum prea multa treaba de cand a venit la Dinamo. Ii mergea jocul extrem de bine cu Nistor. Acum cand e tinut om la om pierde mingea prea des. Se fereste sa suteze, nu stie sa dea ultima pasa.

130147498142084
Ilie Ungureanu  •  04 Martie 2020, 08:42

Fabrini este o musca fara cap. N-am vazut o pasa decisiva sau un sut la poarta. Este la glezna lui Nistor, care juca pentru echipa. Dinamo e cea mai slaba echipa din play-out. Cu jocul de acum ar fi in a doua parte a clasamentului din liga a doua.

ovina2o20
ovina2o20  •  04 Martie 2020, 07:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează