FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CLINCENI - DINAMO 0-1

DINAMO. EXCLUSIV Diego Fabbrini, criticat de un fost antrenor al „câinilor”: „Vrea să fie «Salvatore della Patria», dar mai mult a încurcat. Trebuie disciplinat!”

Sursă foto: Instagram Diego Fabbrini +13   FOTO
Sursă foto: Instagram Diego Fabbrini

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 07:00

Gheorghe Mulțescu (68 de ani), legenda celor de la Dinamo, a fost prezent marți seara în studioul GSP Live, unde a analizat victoria „câinilor” cu Academica Clinceni, 1-0, din sferturile Cupei României.

Mulțescu n-a fost încântat de jocul lui Diego Fabbrini (29 de ani), fotbalist pe care mulți l-au considerat înlocuitorul lui Dan Nistor. Fostul tehnician al roș-albilor e de părere că italianul e indisciplinat în teren și abuzează prea mult de tehnica sa.

„Fabbrini mai mult a încurcat decât a reușit să limpezească jocul. El încearcă să devină «Salvatore della Patria», vrea să facă totul, dar vine și se expune, se consumă în fața fundașilor centrali. Părerea mea e că el trebuia să rămână proaspăt, să joace în ultimii 30 de metri, să poată să depășească adversari, să stea bine pe picioare. 

Are calitate, dar trebuie să fie disciplinat, trebuie să se despartă de minge când trebuie. El e preocupat să dribleze de fiecare dată. Adversarul se scoate din joc și cu o pasă, nu doar cu un dribling. E păcat, pentru că e un jucător care poate decide un joc, dar devine bumerang dacă nu reușești să-l disciplinzezi”, a spus Mulțescu la GSP Live, imediat după Clinceni - Dinamo 0-1.

6a fost nota primită de Fabbrini în Gazeta Sporturilor pentru evoluția din meciul de Cupă cu Clinceni, în care a fost integralist

12 meciuria strâns Fabbrini la Dinamo, în campionat și Cupa României: a reușit un assist, fără să înscrie vreun gol

„L-am remarcat pe Sorescu pentru travaliu, este un jucător sufletist, un exemplu din punct de vedere al motivației” - Gheorghe Mulțescu

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO:

VIDEO EXCLUSIV Cristi Pulhac ia în calcul retrogradarea: „Mi-e frică! Echipa e vulnerabilă pe toate posturile”

Ricardo Grigore râde de rivali: „Aș prefera să joc 10 meciuri contra celor de la FCSB!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Martie 2020, 18:50

Hai sa ma fac eu avocatul diavolului, pt ca mi se par putin disproportionate acuzele astea la adresa lui Fabbrini. 1. e adevarat ca tine mult de minge si nu intra in combinatii, dar nici nu are cu cine! cei mai multi coechipieri nu ies la pasa si nu se demarca, stau pititi dupa jucatorii adversi. Cu exceptia lui Sorescu poate, dar el joaca lipit de tusa. Jucatorii U21 de constructie si atac sunt praf, cu exceptia lui Neicutescu , care nu a mai jucat de 4-5 luni totusi. Mrzljak ar trebui sa ajute la constructie, dar nu poate sau nu stie. 2. Fabbrini ajuta si in aparare, se repliaza mult.. E muncitor si scoate multe lovituri libere pt echipa si cartonase pt adversari. E adevarat ca nu prea mai are cine executa acele lovituri de cand a plecat Nistor 3. Nu a avut niciodata acelasi stil de joc ca Nistor, asa ca nu are rost sa ii comparam 4. Daca avem unul mai bun care face banca in locul lui Fabbrini, spuneti-l sa stim si noi! Si eu as vrea un lot mult mai bun , dar una-alta cu astia defilam si trebuie sa fim realisti.

kordell
kordell  •  04 Martie 2020, 15:07

Mingicarii gen Fabrini au disparut de prin anii 80 . Asta nu ajuta jocul echipei cu nimic .

magic4ever
magic4ever  •  04 Martie 2020, 11:09

Fabbrini nu stie sa dribleze decat la mijlocul terenului si cand trebuie sa dribleze un adversar sa intre in careu este mereu deposedat sau se incurca in driblinguri...tine mingea mult prea mult si se complica la mijloc in loc sa paseze rapid, nu stie sa ofere o pasa pe pozitie viitoare...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează