Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 19:10 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 19:33

Dragoș Grigore (37 de ani) este titular în deplasarea pe care Rapid o joacă în Ghencea, cu Steaua, în runda secundă a grupei B din Cupa României Betano. 

Grigore a semnat cu Rapid în 2021, după ce alb-vișiniii au revenit în Liga 1. În precedentele două sezoane, Dragoș a fost un om de bază al echipei, adunând, în total, 58 de apariții și 3 goluri pe prima scenă.

„Opriți meciul!” » Ce-au făcut galeriile înainte de Steaua - Rapid
Steaua - Rapid
„Opriți meciul!” » Ce-au făcut galeriile înainte de Steaua - Rapid

În actuala stagiune, odată cu venirea lui Cristiano Bergodi, Dragoș Grigore și-a pierdut locul în echipă și nu a prins niciun minut, indiferent de adversar sau de competiție. 

Dragoș Grigore, titular în CSA Steaua - Rapid

Astăzi, pentru deplasarea din Ghencea, Cristiano Bergodi a apelat la serviciile fundașului în vârstă de 37 de ani. Dragoș Grigore va face pereche în centrul defensivei cu Iulian Cristea.

Dragoș Grigore e sigur că pleacă de la Rapid

Conform surselor Gazetei, Grigore le-a transmis deja apropiaților că regretă decizia luată în vară, aceea de a continua la Rapid. Fotbalistul cu 38 de selecții la prima reprezentativă a luat deja hotărârea că se va despărți de giuleșteni, fie în iarnă, fie vara viitoare, când îi va expira contractul.

Vorbesc cu ei. Le arăt că îmi pare foarte rău. O persoană își dă seama din privirea ta dacă ești sincer, loial. După, ce pot să fac?! Am patru fundași foarte buni. Dragoș Grigore, săracul, e acum afară. A avut câteva dureri la spate și a lipsit de la unele antrenamente, dar per total s-a antrenat bine, e un jucător care ne poate ajuta în vestiar. Nu e ușor pentru mine să-l las afară pe Grigore, să-l las afară pe Cristea, un fotbalist pe care clubul l-a cumpărat
- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid, în septembrie

CSA Steaua - Rapid, echipele de start:

Steaua: I. Pop - D. Maftei, Beța, Vîrtej, Ad. Ilie, M. Dobrescu - R. Sierra, Bărbulescu, Drăghici - Boiciuc, Chipirliu 
Rezerve: H. Iancu - Buziuc, Enceanu, D. Matei, Raicu, Chunchukov, Wallace, Topuzov, C. Avram 
Antrenor: Daniel Oprița

Rapid: Drăghia - Onea, I. Cristea, D. Grigore, Borza - Kait, Al. Albu - Papeau, Cîrjan, Pănoiu - Al. Stan 
Rezerve: H. Moldovan - C. Săpunaru, P. Iacob, El Sawy, Oaidă, Braun, B. Valle, Al. Ioniță II, Funsho 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

VIDEO. Amintirile lui Cristiano Bergodi de pe vremea când antrena în „Ghencea”: „Îmi vin în minte momentele de după meciul cu Sheriff”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”