FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 2-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 2-1 // Ce explicații a găsit Dică după eliminarea din Cupa României: "Nu înțeleg de ce nu reușim să ne concentrăm" + singurul lucru pozitiv pe care l-a remarcat în echipa sa

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 00:01

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a încercat să găsească explicații pentru eliminarea suferită de echipa sa în optimile Cupei, 1-2 pe terenul Dunării Călărași. 

Concentrarea deficitară la fazele fixe și lipsa numeroșilor titulari au fost două dintre explicațiile găsite de Dică pentru eșec.

"A fost un joc echilibrat, am avut ceva ocazii de gol. Venisem aici pentru a obține calificarea. Consider că a fost un joc echilibrat, ne-am creat câteva ocazii de a marca în ambele reprize. Păcat că am luat două goluri indentice din faze fixe, nu înțeleg de ce nu reușim să ne concentrăm în astfel de situații. Am avut momente bune de meci în care am avut posesia mingii. Din păcate, nu am reușit să câștigăm. Am avut și foarte mulți jucători accidentați. Adversarele noastre joacă la altă capacitate împotriva noastră, am observat asta la meciurile anterioare. 

Singurul lucru pozitiv e că jucători precum Moldovan, Dumitru, Stoica, jucători de 15-16-17 ani, au avut evoluții bune, au avut curaj. Trebuie să muncească mai mult în continuare pentru a reuși să se impună la Steaua. 

Am lăsat unii jucători acasă pentru a-i avea la dispoziție duminică împotriva Astrei. Acesta a fost scopul. Ne doream să ne calificăm la Călărași, dar din păcate nu s-a întâmplat. S-a mai întâmplat ca Steaua să fie eliminată așa devreme. 

Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul, pe acest lucru trebuie să ne axăm. Sper că vom reuși să-l îndeplinim", a spus Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Adio, granzi! FCSB pierde cu Dunărea Călărași și poărsește împreună cu Dinamo Cupa României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1075571885931366
Pierre Carusso  •  03 Noiembrie 2018, 07:21

Sânteti de râs,antrenor ,jucàtori ,toti plus nea GG. Esti penibil Dicà cu tot felul de motive. Nu stiu ce mai cautà cele câteva sute prin tribune pe acolo. Doamne fereste !!

1129939237177416
Edi Neferu  •  02 Noiembrie 2018, 11:24

becali vrea un antrenor slab si supus lui sa faca el pe autostiutorul mai vroia sa fie si presedinte eu de astazi nu mai sant stelist

2264101893823582
Kiss Péter  •  02 Noiembrie 2018, 10:26

Explicatia: mmstoichistii sint mai slabi ca dunarenii.Secuilor din Sfantu Gheorghe ii pare rau ca FCSB a fost eliminata,fiindca SEPSI OSK se pregatea sa scoate din circuit pe fcsbisti !!Din pacate nici Dinamo nu a dat aceasta satisfactie !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează