FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA - U CLUJ

EXCLUSIV Adrian Mititelu a ieșit la atac după ce a aflat că va juca pe „Oblemenco”: „Falsificatorii de la CS U care ne vor moartea vor să ne ajute?!” + ce se întâmplă cu noul stadion

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 16:00

Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova 1948, exultă după ce Primăria i-a dat acordul să dispute pe stadionul „Ion Oblemenco” meciul din „șaisprezecimile” Cupei României cu Universitatea Cluj.

  • „Șaisprezecimile” Cupei României se vor disputa în perioada 24-26 septembrie.

Omul de afaceri a acordat un interviu pentru GSP.ro în care vorbit despre decizia Primăriei și critică în termeni duri reacția lui CS Universitatea Craiova, care a anunțat că sprijină echipa lui Mititelu la meciul de pe „Oblemenco”.

- Domnule Mititelu, v-a fost aprobată cererea de a juca pe „Ion Oblemenco”.
- Sincer să vă spun acum mă gândesc la următoarele două meciuri pe care le am în Liga 3. Sunt meciuri foarte grele și gândul meu e doar la promovarea în Liga 2.

- În acest moment aveți banii necesari pentru a plăti taxa de 45.000 de lei?
- Banii nu sunt o problemă acum. Plătim și mergem să jucăm.

- Se poate spune că e o victorie a dumneavoastră în fața oficialităților craiovene?
- Nu știu dacă e o victorie, dar vă spun că „Ion Oblemenco” e un stadion nou, nu mai e stadionul pe care îl știam. Istoria noastră a fost pe vechiul „Oblemenco”. E o situație ingrată în acest moment.  

- Câți spectatori vă așteptați să vă susțină pe „Oblemenco”? 
- Nu vreau să mă hazardez, că noi venim de undeva de jos. Orașul se află sub imperiul acestor uzurpatori, care ne-au furat identitatea. Eu întotdeauna am simțit că foarte mulți oameni au rămas alături de echipă. Nu spun că sunt optimist, dar nu sunt nici pesimist. Prefer să nu spun un număr exact de suporteri acum.

- Nu vă e frică de eventualele violențe dintre suporterii lui FC U și cei de la CS U? 
- CS U are un număr redus de suporteri fanatici, de fapt, sunt foștii noștri suporteri care s-au vândut! Unii pentru că au fost sprijiniți financiar și alții că mă urăsc personal pe mine. 90% dintre cei care vin la meciurile lor sunt suporterii noștri care nu sunt preocupați de brand. Ei vor fotbal în Craiova. Și la noi se va umple stadionul când vom fi în Liga 1. Ei ne-au furat publicul care nu e preocupat de brand. 

- CS U Craiova a anunțat că vă va sprijini pentru a juca meciul pe „Oblemenco”. (Detalii AICI)
- E culmea tupeului. E o aroganță și o nesimțire... Niște falsificatori ne creează nouă facilități. Au făcut chestia asta să-i mai îmbuneze pe suporterii noștri. Ei una spun și alta gândesc. Ei ne-ar dori moartea, ar vrea să ne vadă morți. Cei de acolo nu s-au gândit că vom juca vreodată pe „Ion Oblemenco”.

- Dacă veți promova veți continua să jucați pe „Ion Oblemenco” sau pe noul stadion pe care-l construiți?
- Faptul că jucăm acum pe „Oblemenco” nu înseamnă că blochează construirea stadionului. Noi vom juca pe noul nostru stadion orice s-ar întâmpla. Dacă, Doamne ajută!, vom juca în cupele europene și cererea de bilete va fi prea mare, atunci vom merge pe „Oblemenco”. Dar stadionul nostru se va construi și acolo vom juca. Acolo va fi casa noastră!

- Dar istoria Științei e legată de stadionul „Ion Oblemenco”.
- Eu vă asigur că în 7-8 luni de zile nu vor mai fi două echipe cu aceeași identitate. Una dintre echipe nu va mai avea culorile actuale și nici numele. Vă asigur că nu noi vom fi aceia. Vor trebui să plătească pentru fiecare zi în care au folosit acești zeci de mii de oameni care vin la meciurile lor. 

- La ce vă referiți?
- Lăsați timpul să treacă și veți vedea.

Citește și:

OFICIAL FC U Craiova va juca pe „Ion Oblemenco” meciul cu U Cluj! Primăria a făcut anunțul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Septembrie 2019, 00:32
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 13 Septembrie 2019, 20:39

Un prim pas spre normalitate facut de Craiova din liga I si primarie. Peste 90 % dintre suporterii fostei Universitatea Craiova vor fotbal de calitate in aceasta regiune, le-ar simpatiza pe amandoua daca ar fi lasati de certurile astora. Nu conteaza "talibanii" din cele doua tabere, care se cearta inclusiv pe net, restul lumii nu da doi bani pe cearta lor. Mititelu sa lase procesele, declaratiile belicoase si sa promoveze. Apropo, niciuna dintre cele doua nu e fosta echipa cat timp nu are oficial palmaresul. In ipoteza improbabila ca ar castiga nu stiu ce procese, s-ar putea ca Mititelu sa se aleaga cu acelasi numar de suporteri dar cu mai multi dusmani.

În mod normal și într-o tara normala acolo unde marca este, sta și palmaresul... Sa fie bine și noi ne dorim sa fie 2 3 4 echipe dar universitatea Craiova e doar una și nu e a alui mai mare falsificator din istoria fotbalului mondial!!! A retrogradat sportiv în 2011 și ce a pus în aplicare boo ve a nu, lasă că îi bag în civil pe ăștia de la FRF, lpf și piturca și nu mai bag echipa în B,din fericire pentru noi a pierdut tot și a falimentat, din păcate pentru stat, primarii s.a. Alea s-au ales fără sa mai plătească mititelu datoriile de mil euro... Deci? Prin urmare mititelu e în escroc, a fost în curtea olgutei invocând ca el vrea după nu mai vrea face o echipa la nici 2 săptămâni după csu a fost înscrisă la FRF și ce sa faci după juma de sezon a scos-o din campionat pe motiv ca nu are bani:))) uz de fals... Spălare de bani pentru care e și judecat acest om:))) dar suflarea boo ve nist a nu vede toate astea, vede doar pe olguta ca cica a făcut rău auzi:))) hahahaha

univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Septembrie 2019, 00:24
Postat de jack_the_stripper pe 14 Septembrie 2019, 00:14

Noroc cu falsificatorii de la CS U, că au spălat rușinea: victorie în fața FCSB!!! Una. Doar una. Că-n rest... Palmaresul celor 17 întâlniri desfășurate din 2014 (când au apărut falsificatorii de la CS U): FCSB- 14(PAISPREZECE!!!) victorii, 2 egaluri, falsificatorii de la CS U - 1 (UNA!!!) victorie, golaveraj 34-13. Atât.

Hai sa nu uitați sa spălați wc. Urile după ce ieșiți din stadion ok? Și scaunele alea mare grija ca după nu mai călcați pe acolo hahahahahaha o fi făcut din bani publici dar asta nu va permite sa va bateți joc săracilor! Ma rog la Dumnezeu sa va facă mititelu stadionu l ala sa scăpăm de voi ca ne ia durerea de cap când mergeți prin oraș, după ce ca sunteți pro s ți mai și semnalizati!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  14 Septembrie 2019, 00:14
Postat de fabius_2014 pe 13 Septembrie 2019, 18:03

In 6 ani, cat a stat echipa lui Mititelu in prima liga, nu s-a obtinut nici o victorie impotriva echipei familiei Becali (FCSB, nici o legatura cu Steaua). Ai ceva umor, dar il irosesti aiurea.

Noroc cu falsificatorii de la CS U, că au spălat rușinea: victorie în fața FCSB!!! Una. Doar una. Că-n rest... Palmaresul celor 17 întâlniri desfășurate din 2014 (când au apărut falsificatorii de la CS U): FCSB- 14(PAISPREZECE!!!) victorii, 2 egaluri, falsificatorii de la CS U - 1 (UNA!!!) victorie, golaveraj 34-13. Atât.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează