FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - FC BOTOȘANI, 20:45, DIGI, TELEKOM, PROX, GSP

EXCLUSIV FOTO Cum arată gazonul de pe "Ion Oblemenco" înainte de U Craiova - FC Botoșani

FOTO: Marius Mărgărit +4   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 09:44

U Craiova va juca azi, de la ora 20:45, contra celor de la FC Botoșani în turul semifinalelor Cupei României. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Pro X.

Meciul se va juca pe "Ion Oblemenco", iar gazonul se va prezenta în condiții excelente. În acestă dimineață, terenul arenei din Craiova arăta perfect și nu va mai crea probleme jucătorilor.

"Datorită tratamentelor, a însămânțării făcute și a timpului frumos, gazonul are acum o densitate de 95%. Este foarte rezistent și stabil. Nu se va mai rupe ca până acum", a declarat Mircea Crăciun, directorul Eco Garden care se ocupă de gazonul din Craiova.

Echipe probabile:

U Craiova: Calancea - R. Popa, Gardoș, T. Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță

FC Botoșani: Pap - Dumitraș, Plămadă, A. Burcă, Acsinte - Oaidă, Tincu - M. Roman, Moruțan, Golofca - Axente

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
sorinvision
sorinvision  •  19 Aprilie 2018, 22:36
Postat de prazburg1948 pe 19 Aprilie 2018, 18:32

Sper sa nu fie astea echipele de start, Gustavo e in scadere de forma, iar Calancea, jucator de L1... nu stie nici sa degajeze o minge, da numai lumanari. Poate incepem cu Glavina din nou.

Las-o bre asa...i-am demolat. :)

prazburg1948
prazburg1948  •  19 Aprilie 2018, 18:32
Postat de sorinvision pe 19 Aprilie 2018, 11:49

Gata cu alegerile, ma bucur ca revenim la fotbal. Pronostic: Craiova castiga cu 2-0 iar Baluta inscrie. Hai Stiinta! :)

Sper sa nu fie astea echipele de start, Gustavo e in scadere de forma, iar Calancea, jucator de L1... nu stie nici sa degajeze o minge, da numai lumanari. Poate incepem cu Glavina din nou.

dansy
dansy  •  19 Aprilie 2018, 17:51

Toti prostanacii-inclusiv voi cei de la GSP-au scris mii de cuvinte despre gazonul de pe ION OBLEMENCO,fara sa aiba habar nimic despre terenurile nou insamantate.Cand v-am scris ca gazonul are nevoie de soare si caldura ca sa se poata infratii va uitati ca vitelul la poarta noua.Infratirea este cea mai importanta operatiune pe si-o produce gazonul insusi.Adica inseamna ca radacinile dintre fire se unesc si in acest fel gazonul se indeseste si devine din ce in ce mai rezistent la rupere.Asa ca altadata cicul mic cand mai comentati ceea ce nu stiti.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează