FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Controversatul Ștefan Demici și un temut ultras, în mijlocul suporterilor dinamoviști care au creat haos pe străzile din Timișoara » Noi imagini cu bătaia desprinsă din Vestul Sălbatic, înainte de UTA - Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 14:30

UTA Arad - Dinamo, unul dintre cele mai atractive meciuri din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, a fost prefațat de incidentele regretabile dintre fanii „câinilor” și cei ai lui ASU Poli Timișoara.

În dimineața meciului, aproximativ 30 de ultrași dinamoviști au ajuns la Timișoara cu avionul, timpul petrecut în orașul de pe Bega fiind plin de evenimente tensionate. Mai mulți membri ai grupului «Supras», aparținând Peluzei Sud a roș-albilor, au fost protagoniștii unei altercații de proporții cu ultrașii timișoreni.

Ultrașii dinamoviști s-au bătut în centrul Timișoarei cu mai mulți fani ai echipei locale, cu care poartă o rivalitate mai veche. Cele două facțiuni s-au folosit de bâte și alte obiecte contondente, martorii oculari relatând inclusiv că o mașină ar fi fost vandalizată. (Detalii pe larg, AICI).

  • Ultașii dinamoviști ( în dreapta) se războiesc cu cei timișoreni (în stânga)

Ștefan Demici, printre protagoniști?!

Un amănunt incredibil se desprinde însă după scandalul de azi. În grupul huliganilor dinamoviști care au făcut deplasarea de la București se afla și Ștefan Demici, fost rugbyst, în prezent oficial la echipa de rugby a „buldogilor” din „Ștefan cel Mare”.

Demici senior, cel care recent l-a jignit grosolan pe Daniel Pancu după ce antrenorul giuleștenilor l-a îndepărtat pe fiul lui Demici de la Rapid, are un trecut controversat. Bănuit că ar avea conexiuni cu lumea interlopă, fostul rugbyst a mai fost acuzat în februarie 2017 că a aruncat pe geam un câine de la etajul 14 al unui imobil din București!

În mijlocul ultrașilor se află și Emil Udeanu, poreclit „Moflea”, ultras cu state vechi în galeria dinamovistă, cunoscut pentru numeroasele incidente provocate de-a lungul anilor pe stadioanele din țară și din străinătate.  

EXCLUSIV // VIDEO Controversatul Ștefan Demici și un temut ultras, în mijlocul suporterilor dinamoviști care au creat haos pe străzile din Timișoara » Noi imagini cu bătaia desprinsă din Vestul Sălbatic, înainte de UTA - Dinamo
  • Ștefan Demici, indicat de săgeată (primul din stânga)
  • Emil Udeanu, indicat de săgeată (în centru)

Interesant este că atât Ștefan Demici, cât și Emil Udeanu au făcut la un moment dat parte din „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, societatea care își dorește chiar și în prezent să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță. 

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Incidente șocante! Fanii lui Dinamo și cei ai lui Poli, ciocniri violente în centrul Timișoarei: „Erau într-o stare de turbare, mi-au vandalizat mașina”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Septembrie 2019, 22:29

astia ar trebui sa faca ani grei de puscarie si atat

viorica1
viorica1  •  24 Septembrie 2019, 20:03

Asa e si in Anglia, Olanda, Belgia etc...

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  24 Septembrie 2019, 19:17

Niște criminali, care ar trebui închiși și băgați în aceeași camera cu adevărații duri,sa le rupă curul.ei sunt smardoi când sunt 10 contra la 2-3 ,în rest dacă îi prinzi pe strada singuri sunt mielușei. Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează