FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Fanii Dinamo au un nou obiectiv: 600.000 de euro și plata salariilor pe luna ianuarie

Bugetul lunar de salarii al echipei a scăzut mult sub 200.000 de euro, după plecările spaniolilor și noile negocieri contractuale
Bugetul lunar de salarii al echipei a scăzut mult sub 200.000 de euro, după plecările spaniolilor și noile negocieri contractuale

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2021 12:47 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 13:11

Dinamo și DDB au promis jucătorilor că vor face o plată importantă în această săptămână, continuând cu speranțe mari strângerea sumei pentru obținerea licenței.

Dinamoviștii vor să salveze clubul de la dispariție (retrogradare sau faliment) și să câștige Cupa României. Acestea sunt obiectivele principale în prima decadă din 2021, bineînțeles, îndepărtarea managementului lui Pablo Cortacero intrând în primul amendament al planului de lucru.

Jocul cifrelor la Dinamo

Speranțele „câinilor" sunt mari. Înaintea meciului cu Sepsi (0-0), care menține Dinamo departe de play-off, roș-albii mai aveau de strâns cel puțin 850.000 de euro pentru obținerea licenței, la finele lunii martie. La startul acestei săptămâni, DDB, acționarul minoritar, a anunțat câteva vești bune prin intermediul unui comunicat, iar una dintre ele era legată de faptul că Dinamo mai are nevoie de aproximativ 600.000 de euro până la finele lunii martie ca să obțină licența sportivă, pentru Liga 1 și pentru UEFA. 

Totodată, clubul va achita salariile pe luna ianuarie pentru jucători și remunerațiile către angajați. DDB a anunțat că a ajuns la 14.000 de socios, cea mai puternică comunitate de fani de acest gen din estul Europei.

„Totul din banii strânși de fanii lui Dinamo”

„Am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 800.000 la 600.000 de euro și nu ne oprim aici. Continuăm negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Urmează să achităm salariile pe ianuarie la jucători. Totul din banii strânși de suporteri. Zilele acestea vom achita chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. 

În sferturile Cupei României vom juca cu Dunărea Călărași. Avem șansa de a ajunge în semifinale și sperăm în atingerea obiectivului principal: câștigarea trofeului. Dacă ne mobilizăm toți să facem încă un sold-out, fără să așteptăm ziua meciului, putem realiza lucruri nemaivăzute în România", au transmis cei de la DDB pe Facebook. 

VIDEO Dumitru Dragomir: „Fanii mai pot ține echipa în viață până la finalul campionatului. Apoi se alege praful!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, de doi bani speranță! „Câinii” au șanse mici pentru play-off + ce sumă trebuie să strângă fanii până la 31 martie

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo! Adam Nemec riscă să rateze o perioadă importantă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
creeperno290
creeperno290  •  15 Februarie 2021, 22:41

Bravo DDB!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Februarie 2021, 17:07

vom salva Dinamo cum am facuto pana acum. Mobilizarea cainilooor.

jony1973
jony1973  •  15 Februarie 2021, 13:55

Negoita trebuia sa lase clubul suporterilor, daca avea intentii serioase si cinstite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează