FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPORTERI

Fanii olteni au decis » Care dintre cele două echipe din Craiova a avut mai mulți suporteri în Cupa României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 22:59

Două meciuri din „șaisprezecimile” Cupei României s-au disputat pe arena „Ion Oblemenco”: FC U Craiova - U Cluj 2-3 și SCM Reșita - CS Universitatea Craiova 0-1.

Așa cum era de așteptat, pentru formația din Liga 3, FC U, patronată de Adrian Mititelu, disputarea primului meci pe noua arenă din Craiova a fost un eveniment în sine. Astfel, înaintea partidei pe care au pierdut-o ulterior cu Universitatea Cluj, scor 2-3, suporterii au făcut atmosferă (DETALII AICI).

Totuși, aceștia au creat și incidente nedorite.

10.000de suporteri au asistat la FC U Craiova - U Cluj 2-3

Vezi AICI toate rezultatele din „16-imile” Cupei României

De partea cealaltă, CS Universitatea Craiova, formația din Liga 1, a fost pusă în situația în care a trebuit să joace pe teren propriu o partidă din deplasare, din cauza faptului că stadionul din Reșița nu dispune de nocturnă.

6.000de suporteri au fost prezenți pe „Ion Oblemenco” la CSM Reșita - CS Universitatea Craiova 0-1

Această diferență de asistență poate fi invocată de Adrian Mititelu pentru a scoate în relief pe cine susțin cu adevărat fanii olteni. În același timp, suporterii echipei din prima ligă sunt obișnuiți cu duelurile importante alături de echipe precum FCSB, Dinamo sau CFR Cluj, astfel că o partidă cu CSM Reșița nu atrage interes.

30.000 de spectatoriau fost prezenți la meciul Craiova - FCSB, din urmă cu 2 săptămâni

VIDEO CU SHOW-UL FĂCUT DE FANII LUI FC U CRAIOVA 

„NU MAI VREM PE ACEST STADION”

„Nu mai avem plăcere să jucăm aici. E răutate. Mai bine jucăm la Severin sau la Târgu Jiu. Sincer, eu nu mai simt nimic pe „Ion Oblemenco”. Simt ceva unde e Peluza Sud, unde sunt suporterii adevărați ai Universității Craiova. Asta cred și băieții. Nu mai e ce a fost. 

Până nu facem noi stadionul nostru, să simțim că suntem acasă...  Nu mai simțim ce simțeam. Vă spune asta un oltean adevărat. Nu mai simt nimic. Casa noastră e acolo unde e Peluza Sud. Dacă Peluza Sud e în America, mergem acolo după fani”

Eugen Trică, antrenor FC U Craiova

VEZI ȘI:

VIDEO Fanii echipei lui Mititelu, scandal în centrul orașului! Au aprins torțe și au atacat o mașină cu numere de Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Decembrie 2019, 12:32

Adevărată "STIINTA"deținătoarea palmaresului istoric al echipei așa cum au spus definitiv și irevocabil instanțele de judecată dar și comisiile FIFA și UEFA,FOTBAL CLUB Universitatea 1948 ar fi umplut stadionul și la un meci cu Progresul Pecica sau Flacăra Horezu daca era lăsată să joace pe propria arena construita din banii românilor.Din păcate acolo joaca un hibrid politic inventat,înființat ilegal în 2013 băgat ilegal direct in liga a doua sfidând cu o nesimțire crasă celelalte competitoare cu state vechi in fotbalul romanesc,cu sediul social în București fără nicio legătură cu istoria și tradiția echipei de fotbal.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  26 Septembrie 2019, 21:58

Din nou un articol tendentios, comparatii fortate cu realitatea ... si tot GSP se intreaba: Ce au *** aia de olteni cu noi ? :) Ce *** sa avem ? ... sunteti incorigibili. Numai comunistii in '47 procedau precum oamenii lui Mititelu cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10207202405083487
Nanu Daniel  •  26 Septembrie 2019, 21:32
Postat de Cristi Petre pe 26 Septembrie 2019, 09:01

Eu si alti colegi, am plecat din Buzau, am lipsit o zi si am condus o noapte pentru a fi inapoi la serviciu la ora 8, ca sa fim alaturi de FCU, UNICA STIINTA. Si daca imi dadea cineva invitatie, nu o acceptam. Chiar nu imi place Mititelu si fiecare cu opinia lui, dar eu nu voi trada niciodata Stiinta, nu conteaza hartiile, faptul ca unii au mai multi banii sau influenta si ofera meciuri din Liga 1 venind din liga 2 direct. Degeaba au vrut sa inlocuiasca ceva ce au incercat din toate puterile sa distruga, pentru mine FCU este echipa ce a continuat spiritul Stiintei si activitatea cand clubul sportiv nu mai exista in fotbal. Daca s-a retrogradat sau falimentat/dezafiliat cu atata ajutor din toate partile, trebuia ajutata acea echipa sa revina nu sa faci alta in liga 2, ca sa rada de noi toate stadioanele din tara. Am facut facultatea in Craiova pentru vechea echipa, eu nu plangeam la meciuri de bucurie sau tristete la csu. STIINTA ESTE NUMAI UNA! Nu fac polemica, este parerea mea si o respect pe a altuia.

Da ai dreptate, un club falimentat/ dezafiliat este ajutat sa revina dar te intreb eu ...de ce cu acelasi patron catastrofal ? Hmmm ? Nu isi facuse deja treaba ? Nu dovedise ceea ce poate ? Cei din Craiova au incercat sa-i ofere solutii ...el nu si nu ! L-am concediat ... "Universitatea Craiova nu este a lui si a copiilor lui". Apropos, cate generatii dintre ai tai de acolo de la Buzau ...au lucrat pentru U Craiova ? Numai tu, timp de cativa ani in facultate ? Putin...Ma tem ca nu ai dreptul sa ne ... imparti dreptul nostru.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close