FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMI

Programul „optimilor” Cupei României » Când se joacă Dinamo - FC Argeș și Voluntari - FCSB

Programul Cupei României +29   FOTO
Programul Cupei României

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 18:14 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 18:22

FRF a publicat programul „optimilor” Cupei României 2021-2022. Toate meciurile vor fi live pe GSP.ro, iar televizările vor fi anunțate ulterior.

Marți, 26 octombrie

  • ACSO Filiaşi – Hermannstadt, ora 15:00
  • Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18:00
  • Dinamo – FC Argeş, ora 21:00

Miercuri, 27 octombrie

  • Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18:00
  • FC Voluntari – FCSB, ora 21:00

Joi, 28 octombrie

  • FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15:00
  • FCU Craiova 1948 – Sepsi, ora 18:00
  • Politehnica Timișoara – Rapid, ora 21:00

EXCLUSIV I-au pus gând rău lui Dinamo! Primele reacții din tabăra lui FC Argeș, după tragerea la sorți din Cupă: „Ne dorim să ajungem în finală”

FC Argeș și Dinamo se vor întâlni la finalul lunii octombrie, într-unul dintre cele mai atractive meciuri din optimile de finală ale Cupei României. Contactat de GSP.ro, Jean Vlădoiu, președintele alb-violeților, a dezvăluit că intențiile lui FC Argeș sunt cât se poate de serioase în actuala ediție a Cupei. 

Argeșenii au eliminat-o deja pe FC Botoșani și i-au pus gând rău și lui Dinamo. Oficialii piteștenilor spun că unul dintre obiectivele echipei e un parcurs cât mai lung în Cupă, competiție unde piteștenii au disputat o singură finală în istorie, în 1965, pierdută cu Universitatea Cluj.

Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș: „Ne dorim să ajungem până în finală”

„Vom trata partida cu maximă seriozitate, e un meci foarte important. După ce am eliminat FC Botoșani, un adversar la fel de greu, e clar că ne dorim să trecem mai departe. Am picat în două manșe cu două echipe foarte bune. Am eliminat Botoșani, acum vom trata la fel de serios și meciul cu Dinamo.

Au fost mulți ani în care FC Argeș n-a reușit să treacă de primele tururi în Cupă, dar acum ne dorim să ajungem cât mai sus. Ne dorim să ajungem până în finală, dacă se poate. La ce lot avem, la ce jucători am adus în ultima perioadă, eu spun că Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au de unde alege. Se pot face și două echipe valoric egale”, a declarat Jean Vlădoiu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Avem mulți jucători de valoare, inclusiv pe bancă. Încă nu suntem la potențialul maxim în ceea ce privește jocul, deoarece au venit foarte mulți jucători, iar omogenitatea lipsește cu desăvârșire.

- Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

Pot să spun sigur că această competiție ne interesează. E o rivalitate veche cu Dinamo, acum rămâne să vedem ce se va întâmpla în meci. Conducerea își dorește foarte mult să avansăm în Cupă și, de ce nu, să ajungem și în finală. 

- Doru Toma, oficial FC Argeș, pentru GSP.ro

Cum arată optimile de finală din Cupa României

  • FC Buzău - Dunărea Călărași
  • Politehnica Timișoara - FC Rapid
  • Filiași - Hermannstadt
  • FC Voluntari - FCSB
  • FCU Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe
  • Minaur Baia Mare - CS Universitatea Craiova
  • Dinamo - FC Argeș
  • Gaz Metan - Chindia Târgoviște

FC Argeș - Dinamo, cel mai atractiv afiș 

Dinamoviștii sunt plini de speranțe după revenirea lui Mircea Rednic. Sorții le-au scos astăzi un adversar complicat. FC Argeș le-a mai administrat „câinilor” o înfrângere în acest sezon, la finalul lunii august, în campionat, 0-2. Cristi Tănase, fostul rival de la FCSB, marca atunci ambele goluri.

+25 FOTO

Citește și alte știri despre FC Argeș:

EXCLUSIV „Am plecat de lângă familie la 13 ani” » Interviu cu „Belodedici” din Liga 1: „Vreau să joc la o echipă care se bate la titlu!”

EXCLUSIV Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament + a înscris primul gol la seniori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează