FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BIHOR ORADEA - DINAMO

FOTO Interes uriaș pentru duelul FC Bihor - Dinamo, din Cupă » Cozi la case + Biletele online, vândute în mai puțin de 5 minute!

FC Bihor Oradea, formație de Liga 3, a anunțat că a pus la vânzare biletele pentru duelul cu Dinamo, din grupele Cupei României. +4   FOTO
FC Bihor Oradea, formație de Liga 3, a anunțat că a pus la vânzare biletele pentru duelul cu Dinamo, din grupele Cupei României.

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 14:27 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 14:29

FC Bihor Oradea, formație de Liga 3, a anunțat că a pus la vânzare biletele pentru duelul cu Dinamo, din grupele Cupei României. 

  • FC Bihor - Dinamo se dispută pe data de 3 noiembrie, de la ora 20:30. Partida va fi live pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport și Digi Sport 
  • FC Bihor Oradea face parte din grupa C din Cupa României, alături de FCSB, Dinamo, FCU Craiova, Oțelul Galați și Zalău

Orădenii au jucat cu casa închisă meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2. Atunci, biletele puse la vânzare în mediul online au fost epuizate în câteva minute, iar cele de la case în două ore. 

Se știe unde joacă naționala României împotriva Israelului
Israel - România
Se știe unde joacă naționala României împotriva Israelului

Miercuri, bihorenii au anunțat că au fost scoase la vânzare bilete pentru meciul cu Dinamo. Ele sunt vândute în mediul online în două tranșe, de la ora 14:00 și de la ora 18:00. Prețul unui tichet este de 50 de lei. 

FC Bihor a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, din grupele Cupei României 

Bihorenii au postat și câteva fotografii în care se poate vedea coada imensă de la casele de bilete de la stadionul „Iuliu Bodola”, din Oradea. Zeci de persoane așteaptă pentru a-și achiziționa un bilet pentru partida cu Dinamo. Tichetele se vând la poarta 3 a stadionului. 

Foto: Facebook @ FC Bihor
Foto: Facebook @ FC Bihor
Foto: Facebook @ FC Bihor
Foto: Facebook @ FC Bihor
Foto: Facebook @ FC Bihor

Fiecare persoană are voie să cumpere maxim 4 bilete, au mai anunțat bihorenii, pe Facebook. 

Biletele scoase la vânzare la ora 14:00 în mediul online au fost epuizate în mai puțin de 5 minute. Cei care vor dori să le cumpere online de la ora 18:00 o pot face de pe site-ul eventbook.ro

Biletele vor costa 50 RON/buc si se pot achizitiona:
- de la Casieria stadionului Iuliu Bodola (Poarta 3), incepand cu ora 14.
- online, de pe site-ul Eventbook: https://eventbook.ro/program/fc-bihor-oradea
Biletele vandute online vor fi disponibile in doua sesiuni pentru a acorda posibilitatea sa achizitioneze bilete si cei care sunt la servici sau ore/cursuri la ora 14:
1) Prima parte a biletelor: incepand cu ora 14:00
2) A doua parte a biletelor: incepand cu ora 18:00
Fiecare persoana va putea achizitiona un numar maxim de 4 bilete.
De retinut ca, pentru meciul cu FCSB, biletele online s-au epuizat in cateva minute, iar cele de la casierie in doua ore.

-comunicat FC Bihor Oradea

VIDEO. Imagini cu atmosfera la Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

Meci de gală anunțat de „Generația de Aur”: „Ultima oară când mai jucăm împreună! Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho”

Dinamo nu scapă de oamenii lui Cortacero. Trei jucători spanioli au atacat Planul de reorganizare la Curtea de Apel: cer peste un milion de euro!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  25 Octombrie 2023, 22:45

Dinamo atrage

DanKnx
DanKnx  •  25 Octombrie 2023, 14:57

foarte bine si foarte frumos. O bila alba din nou din partea mea pentru cei care au realizat noul format al Cupei Romaniei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează