FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TURUL 4

FC U Craiova 1948, victorie categorică în Cupa României! Liderul din Liga 2 a zdrobit-o pe Filiași

Filiași (Liga 3) și FC U Craiova 1948 (Liga 2) s-au înfruntat în turul 4 din Cupa României. Liderul din eșalonul secund a învins categoric, scor 4-0, și a obținut calificarea în „16”-imi.
Filiași (Liga 3) și FC U Craiova 1948 (Liga 2) s-au înfruntat în turul 4 din Cupa României. Liderul din eșalonul secund a învins categoric, scor 4-0, și a obținut calificarea în „16”-imi.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 11:12 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 16:22

Filiași (Liga 3) și FC U Craiova 1948 (Liga 2) s-au înfruntat în turul 4 din Cupa României. Liderul din eșalonul secund a învins categoric, scor 4-0, și a obținut calificarea în „16”-imi.

  • În turul precedent, liderul din Liga 2 a trecut de CSM Reșița, scor 2-1, în vreme ce Filiași a învins-o pe Pandurii Tg. Jiu cu 2-0.

Robert Răducanu a fost omul primei reprize pe stadionul „Orășenesc” din Dolj. Fotbalistul lui Dan Vasilică a reușit o „dublă” în primele 30 de minute. 

Echipa patronată de Adrian Mititelu nu a avut probleme nici în actul secund, iar Bălan și Ciolacu au conturat o victorie categorică.

La FC U Craiova 1948 a debutat noul antrenor principal: Dan Vasilică. Acesta a fost preparatorul fizic al echipei din iulie 2019. Acum, Adrian Mititelu i-a oferit un mandat de interimar, cel mai probabil până va găsi un nou antrenor după demisia lui Nicolo Napoli.

Filiași: Ov. Jianu – Dănescu, I. Tătaru, M. Dima, C. Calu - Vaștag, Armășelu, Vespe, Rupa - S. Lupu, Ct. Manolache
Rezerve: M. Enache – Circa, Cr. Poiană, Săulescu, Al. Fotescu, Duriță, M. Tănase, I. Crețu, Andr. Militaru
Antrenor: Mario Găman

FC U Craiova 1948: Rob. Popa – Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert - Dr. Albu - Vl. Pop, R. Negru, Stoenac, Rob. Răducanu - Cl. Bălan
Rezerve: Taborta – M. Avram, Baeten, Blidar, Zimța, Raicea, Anghelina, Compagno, Andr. Ciolacu
Antrenor: Dan Vasilică

Regulile din Cupa României

  • Din sezonul 2020-2021, în partidele în care se întâlnesc formații de Liga 2 cu formații de Liga 3, în ceea ce privește regulile de vârstă ale tinerilor jucători, se vor aplica reglementările de la Liga 3.
  • Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
  • Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligația asigurării costurilor de organizare, cu excepția baremurilor de arbitraj şi delegat de joc care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe.
  • Echipa gazdă are obligația de a achita baremul de arbitraj şi delegat de joc în întregime, echipa oaspete având obligația de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
  • Jocurile pot începe numai dacă la teren sunt prezenți medicul delegat și medicul echipei gazdă.

Citește mai multe știri de actualitate:

Cornel Dinu, reticent în privința noii vedete a „câinilor”: „Să nu fi fost pe la berăria din peluză” + Sare în apărarea lui Contra: „Indiscutabil trebuie lăsat!”

Poveste incredibilă a unui campion din Liga 1: „Președintele ne certa cu pistolul la brâu” + transferat după evoluțiile din Football Manager

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
gabryel28
gabryel28  •  20 Octombrie 2020, 20:13

Forta stiinta ale, lumea se intreaba de ce, noi pt tine am face orice, la la la ...

fcu1948
fcu1948  •  20 Octombrie 2020, 19:52
Postat de univ_craiova1 pe 20 Octombrie 2020, 17:05

Ala da patron nu ca soricarul vostru! Ați papat pateu azi? Ca ii susțineți clona srl ista? Doar fcu 1948 est și atât! Abia va așteptăm în liga 1 sa edem cum picați necontrolat spre al n Lea faliment!

Da, ăla da patron care a furat zeci de milioane de euro de la statul roman și care făcea afaceri cu procurorul DNA care îl ancheta. Un model de succes: cum sa furi, sa mituiești și sa speli bani negrii. Stai liniștit, chiar venim peste clona, ne vedem la anul in Liga 1.

915542705250791
Aurel Stana  •  20 Octombrie 2020, 19:40
Postat de univ_craiova1 pe 20 Octombrie 2020, 16:34

La șorici cu pofta la șorici, la șorici cu pofta la șorici! Stăpâne nu ne lasă stăpâne ca noi te iubim indiferent ce ai făcut! Suntem cu tine pana la capăt! Te iubim și v om îngenunchea oriunde tu șoriciul îl vei arata! Stăpâne eee te iubim:*:*:*:*:*

prostul de serviciu macar nu apari cu adevarata identitate sclav *** al ciumei rosii si a lui Rotaru jignesti persoane cu coloana vertebrala care nu se vand cand tu esti cea mai mare *** probabil in realitate esti un *** care sta in genunchi toata viata, *** lins flegme ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează