FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cornel Dinu, reticent în privința noii vedete a „câinilor”: „Să nu fi fost pe la berăria din peluză” + Sare în apărarea lui Contra: „Indiscutabil trebuie lăsat!”

Cornel Dinu +35   FOTO
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 08:30 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 11:27

Cornel Dinu (72 de ani), legendă a echipei Dinamo, a analizat o parte dintre jucătorii aduși de „câini” în ultima perioadă de mercato. În plus, a dezvăluit ce impresie i-au lăsat spaniolii din noua conducere a clubului.

Întrebat despre jucătorii pe care îi vede să aibă potențial din lotul cu care noul Dinamo atacă locurile de playoff, „Mister” i-a numit pe Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Borja Valle și Juan Camara:

Gonzalez, care acum nu a fost titular, obosit după deplasarea la națională, apoi cel care e suspendat, Isma Lopez, și el intră în niște calcule. Din ce văd eu, cei care cred că se mai pot ridica la valoarea lui Dinamo sunt Valle și Camara. În cazul lui Camara, rămân la părerea că e mai mult un inter decât un jucător de bandă. 

Asta din ce am văzut. Apoi văd că au mai venit, e un băiat care a fost pe la City (n.red. - Aleix Garcia), să nu fi fost pe la berăria din peluză”, a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

Cornel Dinu: „Am avut o discuție cu Cortacero”

În cadrul aceleiași intervenții la TV, Dinu a dezvăluit că a purtat o discuție cu Pablo Cortacero, numărul 1 de la Dinamo, precum și cu Alex Couto, directorul general. Totodată, „Mister” spune că antrenorul Cosmin Contra ar trebui să primească timp pentru a suda o echipă competitivă.

„Am avut o discuție cu Cortacero, în prezența lui Contra. I-am povestit istoria lui Dinamo. Nu i-am spus absolut nimic altceva. Sunt niște oameni care sunt plăcuți, Alex Couto știe despre ce e vorba, un om care a scris cărți, fost jurnalist, se poate discuta cu el despre fotbal. Mai e un tip, tatuat pe mâna stângă, Jose. Mi-a zis «Mister, eu te-am văzut în '73». Știa despre meciul cu Atletico Madrid. În rest, e confuzie mare. Nu contest că ei ar vrea să facă ceva bine”.

Meciul la care cel din urmă face referire este Atletico Madrid - Dinamo 2-2, din 7 noiembrie 1973, în turul 2 al CCE. Cornel Dinu a fost titular în tabăra „câinilor roșii”.

Contra cunoaște rapiditatea de a lua niște măsuri rapide, tipic latine. Lucrurile ar trebui să fie foarte clare de la cei care au preluat-o: ce buget avem, cât ne costă. Indiscutabil trebuie lăsat! Îi trebuie două luni de adaptare pentru a găsi o formulă de joc.
 - Cornel Dinu

VIDEO. Cristi Tănase, două povești geniale din cantonamentul lui Dinamo: „Cornel Dinu se uita și nu pricepea: «Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni!»”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Debutul lui Aleix Garcia la Dinamo, analizat » Cum se compară cu fostul „câine” Dan Nistor și colegul Alexandru Răuță

Rufo Collado, taxat pentru declarațiile date după Dinamo - Craiova: „Nu ai venit de la Barcelona sau Real Madrid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cornelcc
cornelcc  •  20 Octombrie 2020, 17:17

Gonzales se recupereaza si acum supa croseul primit in plina figura de la Pantaru!

dvd1
dvd1  •  20 Octombrie 2020, 14:56

afara cu Contra, afara cu toate petardele de la Dinamo. Mai terminati cu"jucat la BArcelona", "jucat la Real Madrid", "jucat la Man City", petardele astea nici tontoroiul nu l-au jucat pe acolo. Afara cu toti

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Octombrie 2020, 12:19
Postat de dinamofurata pe 20 Octombrie 2020, 11:32

***

In campionatul acesta Craiova a fost cea mai ajutata. Impreuna cu fcsb si Botosani. Se vede clar cum sunt trase sforile.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează