FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Rufo Collado, taxat pentru declarațiile date după Dinamo - Craiova: „Nu ai venit de la Barcelona sau Real Madrid!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 20:55 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 21:32

Ion Crăciunescu și Gabi Balint l-au taxat pe Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, după ce acesta s-a plâns de arbitraj la finalul înfrângerii cu Craiova, 0-1.

„O să îmi fac și eu autocritica. Orice om ar trebui să își facă autocritica, dar arbitrii spanioli nu mi se par mai buni decât românii. Să nu se supere pe mine domnul Collado. Au echipe mai bune, fotbaliști mai buni, dar cu arbitrii... Îi cunosc și eu pe ei de multă vreme. Nu-i apăr pe români când greșesc...”, a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea „ Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„Nu ai venit de la Barcelona sau Real Madrid”

Nici Gabi Balint nu l-a iertat pe oficialul celor de la Dinamo.

„I-am înțeles pe cei de la Dinamo, dar să se oprească din a spune că «Cineva nu ne vrea în play-off, cineva nu ne vrea campioni!». E prea mult! Sunt de acord că au fost greșeli contra lui Dinamo, dar nu știu dacă arbitrii spanioi sunt mai buni ca românii. Ei au VAR, au o școală mai bună. Dar să înțeleagă că trebuie să se adapteze! Tu ai venit în România! Dacă veneai de la Barcelona sau Real Madrid, mai puteai spune... Dar Granada e o echipă așa... Nu știu. 

Nu poți să spui «La voi e clar, ziariștii sunt slabi, voi nu știți nimic!». Cum ai spus și tu, ei nu au plătit jucătorii.  El a zis așa ca să mai ia din presiunea de pe jucători și antrenor”, a spus și Gabi Balint, pentru sursa citată.

Ce a declarat Rufo Collado

Se pare că deranjăm. Ne simțim furați. Începând de acum vrem dreptate, să ni se dea ce dorim. Să fim respectați! Nu dorim nimic în favoarea noastră, penalty-uri gratuite, cartonașe roșii pentru adversari. Nu e normal ce se întâmplă. 

Liga de fotbal din România cunoaște un progres, dar trebuie să îmbunătățim toate capitolele. Cred că trebuie să facem un pas în față. Analizând etapa de etapă, vedem ce se întâmplă. Până aici, gata! Nu merităm asta
- Rufo Collado

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, primele măsuri după Dinamo - Craiova 0-1: „Sunt dezamăgit” » Avertismentul lansat: „Nici nu vreau să vorbesc despre asta!”

Jucătorii lui Dinamo, puși în gardă de un fost căpitan: „Nivelul din Liga 1 nu e așa de slab! Ne vom chinui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
blackknight
blackknight  •  21 Octombrie 2020, 15:22
Postat de cateaua_lesinata pe 19 Octombrie 2020, 23:28

Nu mai mânca ciuperci că percepi relităţi paralele.

ba lesinat-o ... probabil de prea mult sex in dos ... mai lasa vrajeala ieftina frustratule! se vede dupa nicu tau ca esti un frustrat fara creier care esti prea prost ca sa poti trai din reusitele tale si atunci traiesti sin necazurile altora!

blackknight
blackknight  •  21 Octombrie 2020, 15:20

vaaaai.... va dati seama mai?! spaniolii nu sunt obisnuiti cu furtul caracteristic romanilor! clar merita mustruluiti! ba ni: *** pai ce e asta mai! ? furtul si spaga sunt valorile de baza ale romaniei: alaturi de tuica, topor, biserica si viol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2433168256904859
Paulina Pavel  •  20 Octombrie 2020, 08:34

De oriunde ar veni, e corect sa il tot furi in fiecare etapa? Daca ala e penalty, atunci cand dinamovistii sunt tinuti asa de ce se spune ca pentru asa ceva nu se poate da penalty, ca astfel de tineri sunt inerente? In spiritul jocului, daca mai stie careva ce e aia, poti sa declari ca deciziile reclamate de Dinamo sunt gresite? Revedeti penalty-ul refuzat lui Fabrini cu Botosani si puneti-l langa asta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează