FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA - U CLUJ

FC U CRAIOVA - U CLUJ // VIDEO Crainicul lui FC U Craiova, discurs înainte de startul meciului: „Casa ta era plină odată de prieteni, oaspeți, care de fapt îți erau inamici”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 22:04

FC U CRAIOVA - U CLUJ // Crainicul echipei lui Adrian Mititelu a ținut un discurs prin care a vrut să transmită suporterilor prezenți pe arena „Ion Oblemenco” ce înseamnă cu adevărat partida din această seară pentru spiritul alb-albastru.

„M-am înșelat când am crezut că o să reziști, așa cum ai rezistat cu onoare și pasiune peste jumătate de secol. Mereu ai supraviețuit, mereu te-am știut bine și de asta ne e atât de greu astăzi. Casa ta plina odată de prieteni, de oaspeți, de familia ta, care de fapt îți erau inamici.

AICI ESTE DESFĂȘURAREA MECIULUI

Însă devotamentul, atașamentul celor care încă mai cred în spiritul alb-albastru prezent în toate generațiile, de la cea a lui Balaci, până la cele ale lui Cristi Chivu sau Florin Costea au venit în această seară pe „Ion Oblemenco”, a fost discursul crainicului înainte de startul meciului.

VEZI ȘI:

VIDEO Fanii echipei lui Mititelu, scandal în centrul orașului! Au aprins torțe și au atacat o mașină cu numere de Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
204240819967275
Suda Dumitrescu  •  25 Septembrie 2019, 11:37

Acest mititel,a sperat ca de la COVRIGI va ajunge la MASERATTI....a ajuns la LADA......DAR DE GUNOI........

10207202405083487
Nanu Daniel  •  25 Septembrie 2019, 10:58

„Casa ta era plină odată de prieteni, oaspeți, care de fapt îți erau inamici”... lirism de manea ieftina, tematica arhicunoscuta prietenii nu sunt ceea ce sunt ci mai degraba dusmani. Acceasi pofta de autovictimizare si de a gasi vinovati in exterior...

red77
red77  •  25 Septembrie 2019, 05:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează