FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

FCSB schimbă liniile în Cupa României » Decizia anunțată de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 19:48 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 20:14

După 2-1 în Liga 1, FCSB și UTA se vor înfrunta miercuri, în Cupa României. Meciul va avea loc de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

FCSB s-a apropiat la 2 puncte de locurile de play-off, iar trupa roș-albastră se clasarea între primele 6 locuri. Astfel, Cupa României trece în plan secund. 

Basarab Panduru, pus în dificultate după FCSB - UTA: „Nu știu. Doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, e greu”
FCSB-UTA ARAD 2-1
Basarab Panduru, pus în dificultate după FCSB - UTA: „Nu știu. Doar cu şutul ăla, apoi nimic pe teren, e greu”

FCSB, cu rezervele la meciul cu UTA din Cupa României

 Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat azi că titularii din meciul cu UTA din Liga 1 nu vor face deplasarea la Arad. 

„După meci, am vorbit cu MM Stoica și cu Dică și s-a decis ca echipa care a început meciul cu UTA să nu meargă la Cupă Play-off-ul este tot ce contează. 

Ce, David Miculescu, Ianis Stoica sau Octavian Popescu nu trebuie să-și dovedească valoarea? Să arate că au față de Steaua”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Astfel, Târnovanu, Crețu, Dawa, Tamm, Pantea, Cordea, Edjouma, Olaru, Omrani, Compagno și Florinel Coman nu vor face parte din lotul roș-albaștrilor. 

Cum ar putea arăta FCSB: Vlad - Boboc, Haruț, Bouhenna, Șerban - Radaslavescu, Dulca, Nikolov - Oct.Popescu, I.Stoica, Miculescu 

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu 

Becali rămâne momentan rezervat cu privire la lupta la titlu, dar consideră că dacă FCSB le va bate pe Sepsi, Botoșani și CFR Cluj, echipa sa reintră în lupta pentru câștigarea campionatului.

„Farul are șanse la titlu, mai vorbești? Eu de noi nu vorbesc la titlu la ora asta. S-a întâmplat așa. Eu mă băteam cu Petrolul și i-am învins. Acum mă bat cu Sepsi și Sibiu și trebuie să îi bat. Nu pot să zic mai mult de play-off, că sunt penibil.

Când tu ai 17 puncte și adversarul 33 (n.r. - Farul), nu poți să zici de titlu. Nu zic de titlu la ora asta. Când sunt sigur de play-off, zic. Dacă îi batem pe Sepsi, apoi în decembrie câștigăm restanțele, după aia zic că ne batem la titlu”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Citește și: 

A costat o avere și face toți banii! Impact imediat la FCSB: „Va ajunge la 20 de goluri”

Gigi Becali și-a pus suporterii în cap, dar decizia lui devine salvatoare pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  18 Octombrie 2022, 08:49
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 18 Octombrie 2022, 05:02

Așa Gigi! Perfect! Ratezi și top 3, ratezi și Cupa și la anul nu mai ai tu șansa să faci România de râs în cupele europene.

Lasă că intra alții și tot aia fac!

Hcm27
Hcm27  •  18 Octombrie 2022, 07:58

Poate pățiți ca în Conference League cu strategia voastră de schimbare a jucătorilor.Poate luați și de la UTA 3-4.Playofful e departe,Cupa României ar fi "o pâine de măncat"pentru accederea în cupele europene.Daca aveați lot cum are CFR mai ziceam sa schimbați.Dar nici Dan Petrescu nu schimba mai mult de 3-4,hai maxim 5 din echipa.Pastreaza "scheletul"si baga alții.Dar voi schimbați cum vă vine

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  18 Octombrie 2022, 05:02

Așa Gigi! Perfect! Ratezi și top 3, ratezi și Cupa și la anul nu mai ai tu șansa să faci România de râs în cupele europene.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează