FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB-DINAMO 1-0

FCSB-DINAMO 1-0. EXCLUSIV Episod straniu la Dinamo! Ce i-a transmis Bălănescu lui Mihalcea înaintea derby-ului

Adrian Mihalcea are două înfrângeri contra rivalei FCSB // FOTO: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/
Adrian Mihalcea are două înfrângeri contra rivalei FCSB // FOTO: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 14:05 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:30

Directorul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, i-a transmis lui Adi Mihalcea că turul cu FCSB e ca și câștigat la „masa verde” din cauza „dosarului Andrei Vlad”, avertizându-l că principala țintă e să nu piardă returul la patru goluri diferență pentru a ajunge în finala Cupei României. Dinamo a pierdut returul cu 1-0, dar a aflat după meci că n-are nicio șansă să întoarcă rezultatul la Comisii, conform FRF. 

Haosul de la Dinamo atinge zi de zi cote inimaginabile, iar un alt episod straniu s-a produs înaintea returului de Cupă cu FCSB. Concret, președintele Bogdan Bălănescu l-ar fi anunțat pe Adrian Mihalcea despre speța cu portarul rivalilor, Andrei Vlad, care ar fi evoluat fără drept de joc la partida tur.  (Detalii AICI)

Mihalcea: „O să odihnesc o parte dintre voi"

Și l-ar fi asigurat că „lucrurile sunt limpezi, vom câștiga cu 3-0, tot ce trebuie să facem e să nu pierdem manșa a doua cu 4-0", după cum relatează surse din Ștefan cel Mare. Pornind de la informația venită de la birouri, antrenorul principal a mers cu același mesaj în cabină, către jucători. 

„Băieți, am primit promisiuni ferme de la conducere că vom învinge cu 3-0 la «masa verde» meciul din tur, așa că trebuie să fim atenți, să nu pierdem acum cu FCSB la patru goluri diferență. Voi odihni o parte dintre voi pentru întâlnirile din campionat", a fost declarația lui Mihalcea.

Oameni de la naftalină ca să apere „victoria" cu 3-0

 Așa s-a ajuns ca Mihalcea să folosească o echipă complet cârpită, cu unica misiune de a ține scorul cât mai strâns pentru a profita de virtuala victorie cu 3-0 la comisiile federale. Cu Montini și Fabbrini oricum absenți din cauza suspendărilor, „Țăranul" a trimis contra FCSB o formație complet improvizată. 

Pe Sorescu, V. Lazăr și Skovajsa, altfel titulari, i-a lăsat pe bancă, Mrzljak și Răuță au rămas în afara lotului, iar pe gazon au apărut la început oameni familiarizați cu statutul de rezervă sau scoși de la naftalină în situație de forță majoră: Sin, Mihaiu, I. Șerban, Neicuțescu.

Totuși, planul roș-albilor s-a dovedit a fi o gafă! După meci, cei de la FRF au spus că, în conformitate cu art. 2, punctul 2 din regulamentul disciplinar, când sunt două spețe care se bat cap în cap se aplică prevederile regulamentului disciplinar. Astfel, Dinamo nu are nici o șansă să câștige la „masa verde”, chiar dacă ROAF le-ar da dreptate „câinilor”. Vlad a fost folosit regulamentar în meciul tur.  (Detalii AICI)

VIDEO. Florin Prunea, dezamăgit de prestația lui Dinamo: „M-am săturat!

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

5 concluzii după Derby-ul din Cupă: când umilința atinge cote maxime + doză de înjurături „ca să fie derby românesc și fără fani”

Gigi Becali a lăudat doi jucători: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno
creeperno  •  09 Iulie 2020, 22:51

Ionut Serban merita sa ramana titular

stoichkov10
stoichkov10  •  09 Iulie 2020, 20:25
Postat de q2016 pe 09 Iulie 2020, 15:04

Nu-l cunosc personal, insa Balanescu imi face impresia unui smecheras cu guler alb, de tip Negoita (grozav la afaceri dinainte sortite, dar praf in rest...), deloc priceput la management sportiv, dar suficient de convingator pentru "grup", adica pentru oameni care stiu cu mingea si... cam atat.

smecheras cu gular alb inseamna sa ai o facultate. astia abia daca au bacul.

 •  09 Iulie 2020, 19:35
Postat de babahuba pe 09 Iulie 2020, 15:46

Ce te agiti ca un Pepsi? "FRF au spus că, în conformitate cu art. 2, punctul 2 din regulamentul disciplinar, când sunt două spețe care se bat cap în cap se aplică prevederile regulamentului disciplinar. Astfel, Dinamo nu are nici o șansă să câștige la „masa verde”"

Gigist i d i o t !1 Sanse are mereu m i z e r i a fc5b, nu?...P r o s t i i d r e a q!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close