FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

VIDEO + FOTO Fanii celor de la FCSB au făcut spectacol la baza din Berceni, după câștigarea Cupei României

FCSB sărbătoreștecu fanii câștigarea Cupei României +14   FOTO
FCSB sărbătoreștecu fanii câștigarea Cupei României

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 00:01 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 02:06

FCSB a cucerit Cupa României, după o finală cu Sepsi, scor 1-0. „Roș-albaștrii” au sărbătorit alături de câteva sute de fani la baza din Berceni. 

Petrecerea celor de la FCSB a avut loc la Berceni. La câteva zeci de minute după miezul nopții, autocarul a pătruns în interiorul bazei, escortat de cei peste 200 de fani, care n-au respectat însă măsurile de distanțare socială.

Pe fundalul cântecului „Să vină Cupa în Berceni”, Florin Tănase a coborât și le-a prezentat trofeul ultrașilor. A fost momentul în care baza de pregătire a fost luminată de zeci de torțe. Au urmat apoi minute bune în care fotbaliștii pregătiți de Toni Petrea au scandat alături de suporteri.

FOTO. FCSB sărbătorește alături de fani

+10 FOTO

Citește și alte știri despre finala Cupei României, Sepsi - FCSB 0-1:

SEPSI - FCSB 0-1. VIDEO + FOTO Sărbătoare cu restricții împotriva COVID-19. Arbitrii și covăsnenii și-au luat singuri medaliile. Cine i-a premiat pe învingători

Sepsi - FCSB 0-1 » Gigi Becali nu se dezminte: „Nu-i mare lucru victoria, bucuria o reprezintă ăia 300-400.000 de euro. La mine la buzunar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  23 Iulie 2020, 12:53

Astia sunt stelistii, asta este Steaua!!! Cum sa mai fi in 2020 si in UE suporterul echipei unei unitati militare, infiintate de sovietici in 1947! In toate tarile europene ex-socialiste (Polonia, Ungaria, cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, etc) nu mai exista echipe de cazarma sovietica, marca si numele a trecut la echipele private profesioniste, care nu mai sunt legate in niciun fel de armata sau politie. Nici macar in mama Rusia, locul de origine al cazematelor sportive staliniste (CSA si Dinamo), TSKA si Dinamo Moscova nu mai au absolut nicio treaba cu armata si politia, fiind echipe private care nu au fost deposedate abuziv de marca si nume. Singura exceptie din nou Romania, din cauza: unei clase politice incalificabile, a profitorilor din MApN si MI care nu vor sa renunte la avantaje si in parte a ratacitilor agatati de gardurile UM CSA si UM Dinamo, la miloaga de la partid si de la stat.

336378437189884
Malus Dacus  •  23 Iulie 2020, 09:56

"Să vină cupa în Berceni!". Dronele fsbc.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  23 Iulie 2020, 09:56
Postat de univ_craiova1 pe 23 Iulie 2020, 05:28

Penalty pentru sepsi în prima repriza!! :))))) aaaa cum e ***? :))))

S-au imbratisat reciproc ma prazule, la fel de bine putea sa fie si fault in atac, prazule.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează