FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCU CRAIOVA - SEPSI 0-1

FOTO Scandal în prelungiri la FCU Craiova - Sepsi » 3 eliminări: „Rar vezi așa ceva!”

Sepsi a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în optimile de finală din României. +6   FOTO
Sepsi a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în optimile de finală din României.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 20:20 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 21:54

Sepsi a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în optimile de finală din Cupa României. În prelungiri, „centralul” Marian Barbu a eliminat 3 jucători.

Vezi AICI toate rezultatele înregistrate până acum în optimile Cupei + echipele calificate!

În minutul 90+2, la un corner al celor de la FCU Craiova, Niczuly, portarul oaspeților, a încercat să țină cât mai mult mingea în brațe pentru a trage de timp. Kovacic, stoperul oltenilor, a venit la el și l-a îmbrâncit. Ambii au fost eliminați după ce au văzut al doilea cartonaș galben.

Barbu l-a eliminat direct și pe Hugo Vieira de la FCU Craiova. Acesta l-a împins pe Niczuly.

Sepsi efectuase toate schimbările și a rămas fără portar. Astfel, mijlocașul Aganovic a apărat buturile în ultimele zeci de secunde, când FCU Craiova nu a mai pus probleme.

+2 FOTO

Îmi asum acest cartonaș roșu. Am încercat să țin cât mai mult mingea, Kovacic a venit și m-a lovit destul de tare în zona pieptului și m-am enervat și eu. Aveam mare nevoie să spargem gheața, eram într-un moment foarte prost și trebuia să se întâmple ceva 
Roland Niczuly, portar Sepsi

„Rar am văzut un jucător să recunoască eroarea (n.r. - referindu-se la Niczuly). E galben indiscutabil pentru tragere de timp. Poate și-au adresat injurii (n.r. - Niczuly și Kovacic), pentru că n-am văzut să se lovească. Nu înțeleg de ce l-a eliminat pe Vieira de la Craiova în schimb, nu a fost de roșu ce a făcut!”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

FCU Craiova - Sepsi 0-1 în „optimile” Cupei României

Două șanse de gol în primele 10 minute. Bălan, scăpat singur cu Niczuly, nu reușește să plaseze și trage în portarul covăsnenilor (6). Apoi, Mitrea direcționează o lovitură de cap direct în brațele lui Robert Popa (9). 

Ocazia lui Ștefănescu - șut în cross, pe lângă (30) - a prefațat faza autogolului din minutul 38. Achahbar a șutat în forță de la 25 de metri, trasorul promițător a fost deviat decisiv de Gajic, cu capul, iar Popa nu a mai avut ce face!

Oltenii au căutat egalarea în partea a doua, însă n-au găsit niciodată soluția ideală în ultimii 30 de metri. Profitând de spațiile lăsate de alb-albaștri, elevii lui Bergodi au avut șansa majorării avantajului. 

Cea mai mare ocazie a irosit-o Ashkovski: din apropiere, macedoneanul a șutat fix în portarul Popa (61)!

Astfel, FCU Craiova nu confirmă victoria cu Gaz Metan (2-0) din campionat și este eliminată din Cupa României. La polul opus, Sepsi iese din criză odată cu acest rezultat, având în vedere că trupa din Sf. Gheorghe nu mai câștigase de mai bine de o lună, tot în Cupă: 1-0 cu Farul în „16”-imi.

Vezi și: 

Antrenorul care a scris istorie la CSO Filiași a părăsit echipa: „Nu mă așteptam la așa ceva!”

Constantin Nica, filmat când dădea vina pe un coleg pentru eșecul cu FC Argeș: „Avea timp să mă ajute”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
geo_bruba
geo_bruba  •  29 Octombrie 2021, 02:00
Postat de blue_sky_one pe 28 Octombrie 2021, 21:45

Da? Cum asa? Cad boxerii la fiecare lovitura? N-am stiut! Dar, poate ca tu stii mai bine. Probabil, ca la meciurile de box, jucatorii cad pe rand dupa fiecare lovitura si ii numara arbitru. Bati campii, tovarase!

Aia de la fcjument au incercat si cu bite, dar nu le-au dat voie. Au ramas la pumni. Cumva, trebuia sa fie si o minge, dar ei in general o ignora. Prefera jocul barbatesc, fizic. Fac antrenamnet cu peluza puz

blue_sky_one
blue_sky_one  •  28 Octombrie 2021, 21:52
Postat de danny_l pe 28 Octombrie 2021, 21:11

Nu avem ce comenta ,arbitru asta are antecedente,mai sunt cativa exact ca el ce sunt folositi asa (la rezultat) de forul nostru drag si iubit,asa se decid campionate fratilor si castigatoare de Cupa in final,de aceea fotbalul nostru este atat de jos,atat de slab cotat,la asta participa sefii de cluburi care totdeauna cauta sa interfereze cu arbitrii,poate ,poate echipa sa va fi ajutata,arbitrii prin arbitrajele partinitoare duc la scaderea nivelului fotbalistic si nu in ultimul rand jucatorii care vazand ca sefii lor aranjeaza ce isi zic,mai usor cu,cotofana ca si-asa castigam,dar marele rau salasluieste la diriguitorii Fotbalului Romanesc,cum s-or numi FRF,LPF,CCA,astia sunt adevaratii vinovati a ceea ce se intampla in fotbalul autohton,ei care ar trebui sa vegheze la buna organizare a competitiei,respectiv liga 1,restul e can-can,vedem atatea nedreptati facute unor echipe,si la fiecare echipa ii vine randul sa fie dezavantajata,doar asa,ca sa nu se supere,echipele cel mai putin dezavantajate trebuie sa le ghiciti voi,am uitat de media,si ei contribuie intr-o masura destul de mare pentru ca nu demasca acele lucruri dar se fac aparatorii acelor cluburi care beneficiaza de ajutor meci de meci,ruusine.

Hai, sa nu ii gasim doar pe arbitri vinovati! La fel de vinovati sunt jucatorii! Isi iau salariul intreg bine-merci, chiar daca echipa nu castiga de cateva etape. Daca ei castigau meciuri la doua goluri diferenta si le anulau arbitrii un gol, nu-l mai gaseai vinovat pe arbitru.

blue_sky_one
blue_sky_one  •  28 Octombrie 2021, 21:46
Postat de fcu1948 pe 28 Octombrie 2021, 21:39

Și unde ai văzut tu box in cazul lui Vieira? A căzut vreunul de la Sepși in urma loviturii, ca la box cam asta se întâmpla? Voi clonacii ar trebui sa nu deschideți gura când vine vorba de arbitraj, mereu Jucați in 14 oameni, sunteți protejații arbitrilor și echipa preferata a federatiei.

Doar in 14 am jucat? Gresesti! Uneori am fost si peste 25.000!:)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează