FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FORESTA SUCEAVA - DINAMO 0-4

FORESTA SUCEAVA - DINAMO 0-4 // VIDEO Robert Moldoveanu, MVP cu gol și două pase decisive: „Conferința patronului ne-a dat o motivație în plus!” » Cu cine vrea să joace în „sferturile” Cupei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 21:30

Dinamo a învins Foresta Suceava cu 4-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Robert Moldoveanu (20 de ani) a marcat un gol și a oferit două pase decisive, iar în „sferturi” o așteaptă pe Petrolul, fosta sa echipă.

„Atmosfera a fost foarte frumoasă. Foresta este o echipă care pune probleme. După ce a venit al doilea gol, ne-am putut face jocul. Îmi doresc doar să câștigăm, nu contează cu cine jucăm în turul următor. Chiar m-aș bucura să jucăm cu Petrolul, să mă reîntâlnesc cu colegii de acolo”, a declarat Moldoveanu.

...despre problemele financiare anunțate de Negoiță: „Noi nu suntem în măsură să ne dăm cu părerea despre astea. Trebuie doar să muncim, să fim serioși. Această conferință ne-a dat o motivație în plus, să luptăm, să câștigăm cât mai multe meciuri”.  

...despre meciul cu CS Universitatea: „E un lucru bun că nu se joacă la Craiova, ați văzut cum arată gazonul acolo. Jocul nostru s-a schimbat de când a venit Dusan și mergem peste tot să câștigăm. Sperăm să fim acolo sus, în play-off, unde ne este locul”.

Vezi și:

Foresta n-a mai reușit minunea » Dinamo, calificare en fanfare în sferturile Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  31 Octombrie 2019, 11:01

eu doresc fcsbeul in sferturi!fortza dinamo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close