FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - CEAHLĂUL 3-1

FOTO Incidente în Giuleşti, provocate de fanii Rapidului » Miriuţă, "bombardat" de suporteri!

foto: Alex Nicodim +3   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 septembrie 2013 19:52

Golul ciudat al lui Emil Dică, primit de Rapid în meciul cu Ceahlăul, la scorul de 3-0, a provocat incidente în Giuleşti.

Spectatorii de deasupra băncilor de rezerve au pornit un adevărat bombardament asupra lui Vasile Miriuţă, antrenorul "nemţenilor". Arbitrul Cătălin Popa a oprit pentru cîteva minute partida, pentru ca fanii giuleşteni să nu mai arunce cu obiecte spre banca oaspeţilor.

Pentru ca situaţia să nu degenereze, Nicolae Cristescu a mers la tribuna 0 şi a încercat să-i calmeze pe fani! Partida s-a terminat 3-1, Rapid s-a calificat în "optimi".

Ce s-a întîmplat la golul Ceahlăului

Arbitrul Popa a anulat pentru ofsaid golul înscris de Al. Ioniţă II în minutul 70. Jucătorii moldoveni au pornit repede atacul şi au marcat în poarta lăsată liberă de Drăghia, care plecase să se bucure pentru reuşita colegului său.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
dannicola
dannicola  •  28 Septembrie 2013, 07:22

Ce trebuie sa mai faca suporterii Rapidului, ca sa se inchida stadionul pentru ei? Si culmea este ca slaganul "singuri impotriva tuturor" il mentin!!

nelu05
nelu05  •  27 Septembrie 2013, 19:33

Ce poti sa astepti de la niste jegosi de tigani cum sunt pe Giulesti. Antonescu ar fi bun pentru ei!

helioglobalus
helioglobalus  •  27 Septembrie 2013, 19:30
Postat de rad1cal pe 27 Septembrie 2013, 09:08

Nu confunda scarba cu frica. Frica iti e daca mergi prin jungla, sa nu te muste un sarpe, scarba iti e cand vezi vreun gandac. Sau cand mergi in Giulesti si esti inconjurat de nespalati care scuipa, injura de morti si familii si arunca in oficialii echipelor cu tot ce apuca.

se pare că vă e frică de Rapid chiar şi în B, altfel nu i-aţi muşca de cwur atât, pt. că reprezintă tot ceea ce voi nu veţi fii niciodată. dacă Superoaia ar fi retrogradată mâine ar rămâne cu 500 de suporteri, aşa că mucles!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează