FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - ASTRA, FINALA CUPEI ROMÂNIEI, 20:45, DIGI 2, DOLCE 2, SPORT.RO, GSP.RO

FOTO Marius Șumudică, în lacrimi la conferința de presă susținută înaintea finalei cu Voluntari!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 12:42

Finala Cupei României, în care Astra va juca împotriva lui FC Voluntari, va fi ultimul meci al lui Marius Șumudică pe banca giurgiuvenilor, iar tehnicianul a izbucnit în lacrimi la conferința de presă dinaintea meciului.

Întrebat de perioada de la Astra, Șumudică a oferit un răspuns emoționant, iar apoi a izbucnit în lacrimi. 

"Indiferent de rezultat, la finalul meciului voi intra în vestiar și le voi strânge mâna jucătorilor pentru tot ceea ce au făcut cu mine doi ani jumătate aici. Au fost doi ani extraordinari în care am realizat multe. M-au făcut să mă simt antrenor și le mulțumesc din suflet", a spus Șumudică la conferința de presă.



Foto: Capturi TV Dolce Sport

"Cred că sunt primul antrenor din istoria Astrei care termină mandatul. Dacă rămâneam la Astra, aș fi cerut ca toți jucătorii să rămână la echipă și să mergem mai departe", a adăugat tehnicianul.

Finala Cupei României se va disputa la Ploiești între FC Voluntari și Astra, sâmbătă, de la ora 20:45. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport 2, TV Dolce Sport 1, TV Sport ro și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
indolentu
indolentu  •  27 Mai 2017, 16:14
Postat de juliusmad pe 26 Mai 2017, 15:35

astra este echipa care a terminat pe ultimul loc din play off si pe care Steaua a batut-o tur/retur in play off?? nu ti-ai facut temele, repetentule :)))

iuliusmol stai acolo pe locu 2 si vezi ca asa cum a zis randomu ati facut cvadrupla istorica adica nimic anu asta sau cum mai strigau unii altadata cu anu acesta trei stelute in ghencea pe cind ierati primiti p acolo asta plingacios ca si ionita ala sau sapunaru pot lua un trofeu ailalti de care rideai insolventii si ciorbarii au luat nu cum ati luat voi cu ajutoru lu marius avram anu treecut in finala cu chiajna acelasi trofeu care v a salvat de la o dubla cvadrupla consecutiva cu marele reghe asa ca baga tasta mute si las o jos.

cainelup
cainelup  •  26 Mai 2017, 16:48

Asta intai declara ca nu mai sta nici mort acolo, dupa care boceste ca pleaca. Ii face pe fecesebisti albie de porci, dupa care se autopropune antrenor acolo. Se lauda cu caracterul lui impecabil, dupa care isi da jos pantalonii la conferinta de presa. Mascarici.

juliusmad
juliusmad  •  26 Mai 2017, 15:35
Postat de caminero pe 26 Mai 2017, 15:04

La FCSB e sarbatoare nationala, nu se mai implementeaza Astra peste ei in toate gaurile ...

astra este echipa care a terminat pe ultimul loc din play off si pe care Steaua a batut-o tur/retur in play off?? nu ti-ai facut temele, repetentule :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează