Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  06 Noiembrie 2021, 14:02

În finala de anul trecut a Cupei, arbitrul Feșnic nu a acordat Craiovei penalty în finalul timpului regulamentar (dar le-a acordat unul nemeritat celor de la Astra, care au egalat la 1 în prima repriză). Și uite așa Craiova a avut o finală mult mai grea și doar jocul de excepție făcut de Nistor ne-a adus trofeul! ("Organizatorii" măcar cu atât s-au putut răzbuna, nu i-au dat lui Nistor titlul de fotbalistul meciului... Incredibil! Ce penibili!!)

observator_federal
observator_federal  •  06 Noiembrie 2021, 11:11

Ultima oară când FRF a venit cu o "noutate" în desfășurarea Cupei României a fost acum două ediții, când două echipe s-au calificat FRAUDULOS în finală sfidând regulamentele și fair-playul (Fcsb și Sepsi) - de fapt un troc penibil prin care "tăcerea" nedreptățitelor semifinaliste Dinamo și Iași a fost răsplătită cu supravie[uirea lor într-o ligă suplimentată subit cu 2 locuri! - icu iar finala a fost și ea marcată de "tradiționalele" erori de arbitraj... Faptul că finala a fost programată (subit!) înainte de finalul campionatului, a viciat și desfășurarea PlayOff-ului, Fcsb și Fcbt virtuale "europene" făcând figurație in meciurile cu CFR, echipa clujeană fiind împinsă de sistem spre un nou titlu... CINE VĂ MAI CREDE?

observator_federal
observator_federal  •  06 Noiembrie 2021, 10:56

FRF pare decisă să repete "performanțe" din trecut... Au fost ediții când nu se juca meci unic pe terenul echipei mai slab cotate, ci "sorții" stabileau și echipa gazdă. Ei bine în ediția 2013-2014, "sorții" au făcut ca FCSB să dispute TOATE MECIURILE în București (!!!) : 4-0 cu Avântul Bârsana, 2-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-0 cu Oțelul Galați, 5-2 și 1-1 cu Dinamo în semifinale și FINALA CU ASTRA (pe Arena Națională) 0-0, 2-4 DUPĂ PENALTYURI. Cam penibil, nu?? Hai să vedem ce vor hotărî "sorții" pe 8 noiembrie pentru Universitatea Craiova!

observator_federal
observator_federal  •  06 Noiembrie 2021, 10:44

A hotărât FRF - că așa a vrut ea! - că "Partidele (din sferturile Cupei) vor avea loc în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2021, într-o singură manșă eliminatorie.". Simplă coincidență (sau nu??), Universitatea Craiova are pe 27 noiembrie meci acasă cu Fcsb și pe 4 decembrie deplasare la Botoșani!! AM MAI SPUS, FCSB NU POATE SĂ SABOTEZE ECHIPA SISTEMULUI, PE CFR 1907 ADICĂ, DAR AN DE AN O FURĂ PE CRAIOVA PRIN ORICE MIJLOACE. Bravo Gigi, atâta poți...

ucv1948
ucv1948  •  06 Noiembrie 2021, 10:40

ASO Filiasi ! Oleeeeeeee !!

Comentează