FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FUNBUZZ

FunBUZZ :D » 10 glume despre seara Supercupei: CFR Cluj - Viitorul: „Dan Petrescu pledează pentru Regula sub 91 de ani”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 19:30

Cele mai tari glume înainte de primul meci al sezonului, Supercupa României, CFR Cluj - Viitorul. 

1. Moment șocant în studioul la TV Digi Sport 1: Decebal Rădulescu i-a promis lui Ilie Dumitrescu că, în cazul în care Viitorul pierde azi, el va trece în fugă prin studiou pe la Prelipceanu, îmbrăcat în ofițer SRI.

2. Apropo, ar trebui să înceteze odată și-odată aceste miștouri despre Ilie Dumitrescu. Vezi Doamne, că ar fi cam pițiponc!

Mie mult mai grav mi se pare faptul că e zgârcit. Am aflat că lasă doar 5% bacșiș cosmeticienei care-l pensează și-i scoate punctele negre de pe nas.

3. Se pare că Ianis Hagi a ajuns la un acord cu Spartak Moscova. Cluburile și jucătorul s-ar fi înțeles asupra sumelor, rămânând de stabilit doar care vor fi comisioanele lui Nuredin Beinur și ale clanurilor din Constanța.

4. Mare provocare pentu Regele Hagi: știm că poate să facă niște puști de 17, 18 ani să joace fotbal, dar oare îl poate face să joace fotbal și pe un antrenor de 51 de ani, ca Dan Petrescu?

5. Hei, stați, asta nu e perioada aia de două săptămâni din vară când CFR e antrenată de Edi Iordănescu?

6. Dan Petrescu pledează pentru Regula sub 91 de ani. Această regulă spune că trebuie să ai în echipă cel puțin 11 jucători sub 91 de ani la începutul partidei.

7. Oare pentru care dintre echipe îl va pune Gigi Becali pe Alexandru Tudor să se roage în seara asta?

Pentru că de pus, îl pune. Nu de alta, dar încep partidele oficiale săptămâna viitoare, iar Tudor trebuie să aibă meciuri în mâini.

8. Viitorul este la un pas să-l piardă pe Vână. Săracul Ionuț, pe el l-au ales sorții să fie următorul talent pe care îl chinuie Gigi la FCSB.

9. Există mari șanse ca Viitorul să facă două reprize bune cu CFR. Nu de alta, dar ce rost are să joci prost dacă nu-i strici socotelile lui Gigi?

10. Foarte ciudat: la 3 știri despre CFR, vine una cu operația la inimă a lui Țucudean. De-acum deja tradiționala operație la inimă a lui Țucudean.
Sănătate, Țucule!

  • Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Citește și: 

Mașina lui George Țucudean a atras toate privirile la Supercupa României! Costă 180.000 de euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  07 Iulie 2019, 01:28
Postat de llocomotivalibera pe 06 Iulie 2019, 20:18

Nici macar nu am zambit

Păi, nu e totul pierdut: roagă un prieten să-ți explice și ție poantele !

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Iulie 2019, 20:44
Postat de llocomotivalibera pe 06 Iulie 2019, 20:18

Nici macar nu am zambit

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  06 Iulie 2019, 20:43

Doua observatii: Referitor la nr. 5: Ati inceput exact cu sfarsitul. :) Asta-i, de fapt, perioada in care Dan Petrescu disputa Supercupa Romaniei, cu CFR Cluj, cel mai probabil o si castiga, dupa care primeste imediat o oferta de nerefuzat din China, pe care "Bursucul", evident, o accepta pe loc. De-abia apoi, pe locul ramas vacant, urmeaza sa vina Edi Iordanescu, ca s-o antreneze pe CFR Cluj pentru doua saptamani! :D Si referitor la nr. 7: Tinand cont de ultimele evenimente, Gigi Becali probabil ca ii va cere lui Alexandru Tudor... sa-l afuriseasca pe Talpan! :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează