FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  EROAREA FEDERAŢIEI

GAFĂ / FRF a eliminat Craiova din Cupă, Gaz Metan în sferturi! :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2009 00:00

Mai mult ca sigur că la prima vedere, vi se pare şocant! Dar pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Universitatea Craiova, care a cîştigat cu 3-0 meciul cu Poli Iaşi nu va participa la tragerea la sorţi pentru meciurile din sferturile Cupei României!


Surprinzător sau nu, Gaz Metan Mediaş care a pierdut meciul cu Vaslui, va face parte din urna a doua a sferturilor. Probabil că toată încurcătura aparţine administratorului care se ocupă de siteul Federaţiei!

Conform www.frf.ro din prima urnă valorică vor face parte Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi FC Vaslui, iar din urna a doua, FC Braşov, Gloria Bistiţa, Gaz Metan Mediaş, Astra Ploieşti şi Internaţional Curtea de Argeş.

Jocurile din "sferturi" sînt programate în zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  12 Noiembrie 2009, 11:22

razvanel miaunel sa ne lasa in pace.....Noi nu santem de finetea lui mascata si nici de brasovismele lui sau rapidisme.Ce ?..Se naste un nou dictator la nationala?....Nu va face nimic,vrajitorul asta de imagine...Lupescu?. e pe aceeasi linie..Craiova sa ceara sa fie lasata in pace caci cand e furata nimeni nu sare in apararea ei.E tara plina de jucatori sa si i-a de acolo RAZVANEL SI PE NOI SA NE LASA IN PACE MIRONOSITUL asta lui tata si a frf-ului.Aerele lui de didact ne lasa rece....

 •  03 Noiembrie 2009, 14:12

Ma bucur ca ati deschis discutia!Ieri pe scrool-ul vostru de la GSP TV defila faptul ca la Sienna joaca Cosmin Contra in meciul cu Lazio, unde Radu Stefan a fost rezerva, asta in acelasi grupaj de stiri unde s espunea ca la Real-Getafe, Cosmin Contra nu afost inclus in lot.Ce gaselnita tare aveti!

 •  03 Noiembrie 2009, 01:31

dar VAI MAI ROMANASILOR CE VA MAI SOKEAZA TOATE STIRILE.....DA NU MAI CITITI SI STATI PE TARAF ...F NASPA K FRF FACE ASA CEVA...DE ...NEPOTII

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close